trafic aerian în condiții de iarnă la sibiu. lista cu zborurile care au întârzieri
FOTO arhivă

Purtătorul de cuvânt al AIS spune că și astazi, 9 ianuarie, traficul aerian se desfăşoară în deplină siguranţă, în condiţii specifice sezonului rece, la Aeroportul Internaţional Sibiu. Sunt însă zboruri care au întârzieri.

Deşi în ultimele zile a nins constant, intervenţia rapidă a utilajelor de deszăpezire nu a permis acumularea unui strat de zăpadă pe suprafaţa de mişcare, care să afecteze operaţionalitatea pistei, platformei şi căilor de rulare. ”Până la această oră nu au fost înregistrate întârzieri semnificate cauzate de condiţiile meteo. Pentru zborurile programate de-a lungul zilei, pot fi înregistrate întârzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor, întârzieri care pot atinge o oră”, spune Nicoleta Boborodea de la AIS.

Ce zboruri au întârzieri la sosire
Cursa Wizz Air de la Dortmund are o întârziere estimată de mai bine de două ore. Aceasta trebuia să aterizeze la Sibiu la ora 12.20 dar va ajunge aici abia la 14.28. Zborul Tarom de la Munchen trebuia să ajungă la 13.10, dar va ateriza la 13.55, air cursa Blue Air de la Stuttgart are o întârziere de 36 de minute.

Întârzieri mari și la plecări
Cursa Wizz Air spre Dortmund a plecat abia la ora 10.00 adică cu aproape trei ore de întârziere. Cursa spre Nurnberg tot de la Wizz Air va decola cu o întârziere de peste două ore, respectiv la 15.00 în loc de 12.50.

Ultima oră

Comentariul meu