măsuri speciale pentru turiștii cazați la hotelul de gheață din bâlea lac împotriva gerului. telecabina nu circulă

Hotelul de gheață de la Bâlea Lac a luat măsuri speciale ca urmare a temperaturilor scăzute din ultimele două zile. De asemenea din cauza gerului deocamdată telecabina nu criculă între Bâlea Cascadă și Bâlea Lac.

Centrul Meteorologic Transilvania Sud a anunţat astăzi cele mai scăzute temperaturi din ultima jumătate de secol pentru zona Bâlea Lac. Noaptea trecută, la Staţia Bâlea s-au înregistrat -25 de grade Celsius şi până miercuri se vor înregistra în continuare temperaturi negative extreme.
Pentru oaspeţii cazaţi în Hotelul de gheaţă, am instituit o serie de măsuri menite să îi protejeze împotriva frigului. Deocamdată am păstrat camere de rezervă în Cabana Bâlea Lac şi îi vom putea caza acolo dacă temperatura în hotel va scădea sub -2 grade, minimă obişnuită pentru construcţia din gheaţă. De asemenea, turiştii vor primi la cerere pături suplimentare şi ceai cald.
„Oamenii nu s-au speriat de temperaturile extreme şi sunt în continuare rezervări pentru camerele de gheaţă. Pentru noaptea de 9/10 ianuarie avem 8 camere rezervate de un grup de turişti englezi. Dacă vor întâmpina orice fel de probleme, personalul nostru le oferă asistenţă non-stop”, spune Lidia Bădilă, purtător de cuvânt Hotel of Ice România.

Ultima oră

Comentariul meu