video - avaria la conducta de apă pe mihai viteazu. când se estimează că va fi reparată
Foto Arhivă

Avaria la conducta de apă avută loc duminică dimineață nu va fi remediată mai devreme de ora 13.00. Cei de la Apă Canal anunță că se lucrează pentru repararea defecțiunii și s-a sistat alimentarea cu apă pentru mai multe blocuri de pe Mihai Viteazu.

SC Apa Canal SA Sibiu anunta ca in dimineata zilei de duminica, 8 ianuarie, a fost sistata furnizarea apei pentru blocurile – turn aflate pe Bulevardul Mihai Viteazul, sectiunea dintre str. Rahovei si str. N. Iorga (partea dreapta dinspre Piata Rahovei). Masura sistarii a fost luata in vederea remedierii unui defect aparut la bransamentul blocului nr. 23 de pe Bd. Mihai Viteazul.
CITIȚI ȘI: VIDEO: Gerul și conducta spartă pe B-dul Mihai Viteazu: Un sibian își eliberează mașina de gheață cu dalta
”Echipajele de interventie au inceput lucrarile de reparatie si se estimeaza ca reluarea furnizarii va avea loc in jurul orelor 15,00. SC Apa Canal SA Sibiu isi cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat independent de dorinta sa. Relatii suplimentare pot fi obtinute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202”, se arată într-un anunț remis către Ora de Sibiu din partea Apă Canal. VEZI VIDEO DE LA FAȚA LOCULUI AICI.

Ultima oră

Comentariul meu