video – foto peisaj de vis în păltiniș. se schiază pe toate pârtiile. strat record de zăpadă în bâlea lac

Dacă pentru șoferi ninsoarea ce a căzut peste județul Sibiu în ultimele 24 ore nu a însemnat deloc un lucru bun, pentru iubitorii sporturilor de iarnă zăpada aduce bucurie.

Nu mai puțin de 71 de centimetri măsoară stratul de zăpadă în stațiunea Păltiniș, motiv pentru care iubitorii schiului au decis să meargă în număr cât mai mare pe pârtii în stațiunea aflată la peste 1800 de metri altitudine. Cei de la Arena Platoș i-au ”ispitit” pe cei ce încă mai aveau vreo urmă de îndoială cu câteva fotografii pe pagina oficială de Facebook și cu o invitație la distracție. Toate pârtiile sunt funcționale, iar cei ce nu schiază pot să de dea cu săniuțele.video – foto peisaj de vis în păltiniș. se schiază pe toate pârtiile. strat record de zăpadă în bâlea lacSe schiază în condiții bune și pe pârtiile de la Oncești. A nins puternic și aici, așa că puteți să mergeți liniștiți să schiați, mai ales că urmează weekendul cu cele două zile libere.video – foto peisaj de vis în păltiniș. se schiază pe toate pârtiile. strat record de zăpadă în bâlea lac Drumul de acces în stațiune este operațional, iar pensiunile din zonă vă așteaptă în restaurante cu băuturi calde și mâncăruri de sezon.video – foto peisaj de vis în păltiniș. se schiază pe toate pârtiile. strat record de zăpadă în bâlea lac
Dacă vreți să mergeți să vizitați Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac, trebuie să știți că zăpada măsoară în zonă 157 de centimetri. Telacabina funcționează, iar vremea a fost frumoasă vineri. Urmăriți mai jos imagini în direct de la Bâlea Lac.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu