mesaj pentru toți sibienii la final de an din partea președintelui consiliului județean sibiu. urările danielei cîmpean

Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, transmite un mesaj tuturor sibienilor ”(…) să pășească în Noul An însoțiți de belșug și sănătate (…)! La mulți ani!”.

2016 a adus Consiliului Județean Sibiu realizări importante și provocări pe măsură. În iunie 2016 și-a preluat mandatul noua conducere formată din președinta Daniela Cîmpean și vicepreședinții Marcel Luca și Wiegand- Helmut Fleischer. Printr-o cooperare strânsă cu celelalte instituții, în mai puțin de 6 luni au fost posibile realizări precum obținerea terenului pentru proiectul noului spital județean, precum și aprobarea de către forurile europene a dosarului de candidatură a Sibiului pentru Regiune Gastronomică Europeană în 2019. Fonduri substanțiale au fost obținute de la Guvern pentru lucrări de refacere a infrastructurii de drumuri locale afectate de inundații, iar prin Masterul Planul de Transport au fost prevăzute sume destinate modernizării și extinderii aeroportului. Provocările cele mai importante au ținut de semnarea contractului de delegare și demararea noului sistem de colectare selectivă, după o amânare de mai bine de un an.  Intern a fost demarată o reformă administrativă în scopul asigurării legalității tuturor activităților care implică instituția Consiliului Județean.

„A fost un an de muncă intensă și vreau să îi asigur pe sibieni că în 2017 vom continua în același ritm susținut pentru a rezolva probleme stringente și pentru a avansa în direcțiile pe care ni le-am propus în ce privește investițiile din sănătate, turism și nu numai. Țin să mulțumesc tuturor partenerilor, colaboratorilor și colegilor care au făcut posibile frumoasele realzări ale anului 2016 în beneficiul județului și contez pe mai departe pe armonizarea eforturilor noastre comune. Urez tuturor sibienilor să pășească în Noul An însoțiți de belșug și sănătate. Anul Nou să fie rodnic și să sporească faptele bune! La mulți ani!”, transmite Daniela Cimpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu