criminalul din șura mare a cerut aprobare să meargă la înmormântarea soție și fiicei pe care le-a omorât

Bărbatul de 43 de ani care și-a ucis soția și fiica în dimineața zilei de Crăciun a cerut aprobarea de a putea să meargă la înmormântarea celor două victime cărora le-a luat viața.

Bărbatul din localitatea Șura Mare care și-a ucis soția și fiica în prima zi de Crăciun a fost transferat joi de la Spitalul Clinic Județean de Urgență la Spitalul de Psihiatrie, pentru expertiză, după ce a cerut să meargă la înmormântarea lor, dar nu i s-a permis, a declarat Ion Veștemean, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, anunță agerpres.ro. “Până în ianuarie va rămâne internat la Spitalul de Psihiatrie, în vederea expertizării”, a explicat Ion Veștemean.
VEZI ȘI: Crima de la Șura Mare – Anchetatorii confirmă oficial că fiica ucigașului a fost aruncată de vie în fântână
Sibianul acuzat de omor calificat a încercat să se sinucidă în aceeași zi, ajungând la ATI-ul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Sibiu. Potrivit reprezentaților spitalului sibian, “pacientul (…) internat in cadrul ATI după tentativa de suicid a fost externat din cadrul SCJU Sibiu și trimis la Spitalul de Psihiatrie’.
VEZI AICI VIDEO ȘI FOTO DE LA LOCUL CRIMEI
După ce s-a trezit din comă, criminalul a vorbit “câteva cuvinte doar cu medicii.” Urmărit penal pentru omor calificat, bărbatul a încercat să se spânzure în șura casei, fiind găsit de fiul său și adus la spitalul din Sibiu. Sibianul și-a ștrangulat nevasta, aruncând-o în fântâna din curtea casei lor din Șura Mare, după care a încercat să o stranguleze și pe fiica sa, de 14 ani, pe care a aruncat-o în aceeași fântână, deși fata mai trăia. Cele două victime au fost înmormântate joi la Șura Mare.

Ultima oră

Comentariul meu