În jurul orei 17:40, pe ruta Sibiu-Agnita, un camion răsturnat, repus pe roţi, se afla în imposibilitatea deplasării, din cauza drumurilor necurățate.”să curețe drumurile,e sticlă, nu putem să plecăm de pe loc”.

foto video camion răsturnat pe ruta sibiu -agnita. "e sticlă pe drum, nu putem să ne mişcăm deloc"În apropiere de localitatea Ighișul Vechi, un camion avariat nu poate fi tractat din cauza drumului necurăţat. Bărbatul care a venit în ajutorul şoferului de camion, ne-a spus că se chinuie de o vreme bună să îl ajute pe acesta să își continue drumul.”A fost răsturna, l-am pus pe roţi, acum vrea să ajungă la Mediaş, dar e imposibil cu aceste drumuri, e sticla pe jos. Nu poți nici să mergi pe drum, darămite să conduci.”ne spune Gecăşan Ștefan.

Şoferul camionului încerca să alerteze autoritățile pentru ca drumul să fie curățat și să-şi continue deplasarea. “Să vină să curețe drumurile, să dea cu sare, nisip, e sticlă pe jos, nu mă poate tracta, e imposibil” declară acesta pentru Ora de Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu