crima de la șura mare – anchetatorii confirmă oficial că fiica ucigașului a fost aruncată de vie în fântână

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a confirmat oficial miercuri dimineață că minora de 14 ani ucisă în dimineața zilei de Crăciun, era în viață în momentul în care tatăl ei a aruncat-o în fântâa unde în prealabil a aruncat și trupul soției sale, ucisă prin ștrangulare.

Crima care uimește prin cruzime întreaga Românie, pare să fie rezolvată de anchetatori. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu au confirmat faptul că bărbatul de 43 de ani este autorul celor două crime avure loc în dimineața zilei de Crăciun la Șura Mare. Anchetatorii spun că totul a degenerat pe fondul unui conflict izbucnit între criminal și soția și fiica cea mică a acestuia. ”Din probele administrate până la acest moment  a rezultat că, pe fondul unor neînţelegeri grave pe care numitul T.S. le avea cu soţia sa T.V.M., între cei doi desfăşurându-se o acţiune de divorţ, dar şi cu fiica sa minoră T.G.M., în vârstă de 14 ani, în dimineaţa zilei de 25.12.2016, între orele 05.00 – 06.00, în timp ce cei trei se aflau la domiciliul comun din com. Şura Mare,  după ce s-au întors dintr-o vizită efectuată la vecini cu ocazia ajunului Crăciunului, între autor şi victime a avut loc un nou scandal, care a degenerat în acte de violenţă, ocazie cu care T. S. a ucis-o pe soţia sa T. V. M. prin ştrangulare, iar ulterior a aruncat trupul victimei într-o fântână cu adâncimea de circa 18 m, aflată în curtea casei”, spune Prim-procuror  Ion Veştemean, în calitate de purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.
CITEȘTE ȘI: Criminalul care și-a ucis soția și fiica și le-a aruncat în fântână a ieșit din comă. Medici l-au sedat însă din nou
A aruncat-o de vie în fântână
Anchetatorii au confirmat de asemenea că bărbatul a ucis-o și pe fiica lui. Acesta a aruncat-o de vie în aceeiași fântână în care a aruncat și corpul neînsuflețit al soției sale.
”Acesta a ucis-o şi pe fiica sa T.G.M., pe care a încercat de asemenea să o ştranguleze cu un laţ, aruncându-i de asemenea corpul în aceeaşi fântână în condiţiile în care victima era încă în viaţă, astfel că aceasta a decedat ca urmare a asfixiei mecanice prin înec, după care, în cursul dimineţii de 25.12.2016, în jurul orei 10.00, T. S. a încercat să se sinucidă prin spânzurare într-o anexă tip şură a locuinţei sale, fiind descoperit de fiul său T.P.S. şi transportat de către un echipaj al U.P.U. Sibiu la Spitalul Clinic Judeţean de urgenţă Sibiu în vederea acordării de îngrijiri medicale, deoarece avea puls”, mai spune Prim-procuror  Ion Veştemean, în calitate de purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.
VEZI AICI VIDEO ȘI FOTO DE LA LOCUL CRIMEI
Criminal acuzat de omor deosebit de grav
Date fiind aceste probe procurorii au ecis să înceapă urmărirea penală împotriva criminalului care acum este internat la Spitalul Județean Sibiu. ”Din probele existente în cauză,  rezultă bănuiala rezonabilă că fapta pentru care s-a început urmărirea penală a fost săvârşită de către numitul T. S. motiv pentru care prin Ordonanţa procurorului din data de  26.12.2016  s-a dispus efectuarea în continuarea a urmăririi penale faţă de suspectul T. S.,  cu domiciliul în com. Şura Mare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat prevăzută de art. 188 alin. 1 – 189 alin. 1 lit. f C.P. cu aplicarea art. 199 alin. 1 C.P”, mai spune Prim-procuror  Ion Veştemean, în calitate de purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu