video foto - criminalul din șura mare a lăsat un bilet de adio. spune că soția și fiica l-ar fi atacat

Bărbatul de 43 de ani care și-a ucis fiica și soția în ajunul Crăciunului a lăsat un bilet de adio înainte de tentativa de sinucidere. Anchetatorii spun că el și-ar fi explicat fapta sa. Ucigașul a ieșit din comă.

Mama bărbatului care a ucis soția și fiica și apoi le-a aruncat într-o fântână din curtea casei, spune că certurile dintre cei doi erau lsa ordinea zilei și că nora ei ar fi vrut să vândă casa după divorț. “Oameni prosti… Ea a vrut sa-i vanda casa la ficior, casa lui facuta de noi parintii. Se certau, si din cauza asta m-au facut sa stric contractul de intetinere. Vroia sa divorteze, sa nu mai stea nevasta deloc cu el. Ca ea e tanara de 36 de ani si el are 45 de ani. Zicea ca se duce in oras ca e mai bine la bloc. El nu o batea. Ea sarea la el sa se bata”, a povestit Maria Tăvală, mama bărbatului bănuit că este autorul oribilei fapte.
VEZI AICI VIDEO ȘI FOTO DE LA LOCUL CRIMEI
A lăsat bilet de adio
Procurorul care se ocupă de acest caz a explicat luni presei că bărbatul aflat acum la Spitalul Județean Sibiu sub supraveghere medicală, este principalul suspect în cazul acestei crime. Acesta ar fi lăsat și un bilet în care explică fapta sa și spune că ar fi fost agresat de cele două victime.
CITEȘTE ȘI: Criminalul care și-a ucis soția și fiica și le-a aruncat în fântână a ieșit din comă. Medici l-au sedat însă din nou
”El este primul suspect in conditiile in care a lasat un bilet in care ii explica fiului sau ca de acum el va fi capul familiei. Acest lucru indirect ne duce la concluzia ca el a savarsit fapta respectiva. Acesta mai spunea ca el ar fi fost cel atacat de mama si fiica si ca pe acest fond a trebuit sa se apere de cele doua”, a spus Ioan Veștemean, prim procuror al parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu