frați sibieni reținuți de poliție pentru tâlhărie. au jefuit un bărbat în plină stradă
Foto Arhivă

Doi frați au fost reținuți pentru 24 de ore sub suspiciunea săvârșirii unei tâlhării. Cei doi au deposedat prin violență un bărbat, de suma de 150 de lei pe o stradă din municipiul Mediaș.

În noaptea de 26 decembrie, în jurul orei 04.45,  în urma unui apel telefonic, o patrulă a jandarmeriei s-a deplasat pe str. Luncii din municipiul  Mediaș, unde a fost sesizată o altercație. Jandarmii din Mediaș au identificat la fața locului o persoană de sex masculin, care a fost condusă la sediul Poliției Municipiului Mediaș în vederea preluării cercetărilor. În fapt, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii de la investigații criminale au stabilit faptul că bărbatul identificat de jandarmi, un medieșean în vârstă de 17 ani, împreună cu fratele său, în vârstă de 18 ani, au deposedat prin violență un bărbat de suma de 150 de lei.
”Împotriva celor doi tineri polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, urmând a fi prezentați Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaș și ulterior, Judecătoriei Mediaș cu propunerea de arestare preventivă fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată (art. 234 alin.1 lit. d. și e. Cod Penal)”, se arată într-o informare a IPJ Sibiu. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu