criminalul care și-a ucis soția și fiica și le-a aruncat în fântână a ieșit din comă. medicii l-au sedat însă din nou

Bărbatul care și-a ucis soția și fiica în noaptea de Ajun a Crăciunului, a ieșit din comă marți dimineață. Acesta era însă foarte agitat și medicii sibieni au decis să îl sedeze.

Cel care și-a omorât soția și fiica de 14 ani, după care le-a aruncat într-o fântână adâncă de 18 metri, chiar în curtea casei unde locuiau, a fost detubat marți dimineață de medicii de la Spitalul Județean Sibiu. Acesta a încercat să se spânzure după ce a ștrangulat mai întâi soția și apoi fiica, dar a fost găsit de fiul cel mare. Tânărul a sunat la 112 și bărbatul a fost resuscitat și readus la viață de medicii de pe SMURD. Acum este în stare stabilă, dar medicii au decis să îl sedeze la scurt timp după ce a ieșit din comă.
VEZI AICI VIDEO ȘI FOTO DE LA LOCUL CRIMEI

”A fost scos din starea de ventilație mecanică. A fost detubat, dar este foarte agitat și va fi din nou sedat. Va fi menținut sub supraveghere medicală în cadrul secției de anestezie – terapie intensivă. ATI până când starea lui va permite să fie preluat de organele abilitate. Bărbatul se află sub pază”, a declarat pentru Ora de Sibiu, Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Sibiu. Citește aici detalii complete despre crima de la Șura Mare.

Ultima oră

Comentariul meu