video foto - crăciun însângerat la sibiu. mamă și fiică omorâte și aruncate într-o fântână. detalii cutremurătoare despre crimă

Dramă în sânul unei familii din localitatea Șura Mare. Un bărbat și-a ucis soția și fiica ce doar 14 ani, după care le-a aruncat corpurile într-o fântână din curtea casei. Criminalul a vrut să se sinucidă, dar fiul acestuia l-a descoperit în ultima clipă, iar acum este internat în stare critică la spital în Sibiu.

Povestea familiei Tăvală pare desprinsă dintr-un film de groază. Întreaga familie a mers la colindat prin vecini în noaptea de ajun a Crăciunului. Spre dimineață capul familiei s-a întors acasă alături de soție și fiică. Aici a izbucnit o ceartă care s-a terminat în mod tragic pentru femeia de 36 de ani și fiica de 14 ani.
CITIȚI ȘI: Criminalul care și-a ucis soția și fiica și le-a aruncat în fântână a ieșit din comă. Medici l-au sedat însă din nou
Bărbatul le-a curmat viața și apoi a încercat să își ascundă fapta și le-a aruncat trupurile neînsuflețite într-o fântână din curtea casei. video foto - crăciun însângerat la sibiu. mamă și fiică omorâte și aruncate într-o fântână. detalii cutremurătoare despre crimăRealizând gravitatea faptei sale, criminalul a încercat să își pună capăt zilelor, dar fiul acestuia l-a găsit și a anunțat autoritățile. După mai multe ore de căutări polițiștii au descoperit cadavrele în puțul acoperit cu o placă de beton.

Scandaluri peste scandaluri
Scandalurile erau la ordinea zilei în sânul familiei Tăvală. Cei doi soți erau într-o continuă ceartă în ultimele luni, iar soția a cerur divorțul. Femeia îl amenința pe bărbat tot timpul că o să plece și îi va lua și pe cei doi copii, respectiv o fată de 14 ani și băiatul de 18 ani. Vecinii spun că familia era ruptă în două. Bărbatul îl avea de partea sa pe băiat, iar femeia pe fată. video foto - crăciun însângerat la sibiu. mamă și fiică omorâte și aruncate într-o fântână. detalii cutremurătoare despre crimăNu se știe cum s-a ajuns la finalul tragic din noaptea de Ajun, dar cele două, soția și fiica au fost strangulate cu un cablu. “Au fost la colindat la vecina aci, au venit acasa si dupa aceea s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, spune Ilie Mihălțan, unchiul suspectului de crimă.video foto - crăciun însângerat la sibiu. mamă și fiică omorâte și aruncate într-o fântână. detalii cutremurătoare despre crimă“Au fost niște discuții în familie. Nu am știut prea multe pana azi dimineata cand m-am trezit si mi-a spus tatal meu ce s-a intamplat. Pai din spusele lui, am auzit ca la cinci azi dimineata s-ar fi intmplat. El mi-a spus ca a avut discutii cu mama, ca a sarit sora mea si mama sa-l bata. A inceput sa planga ca el nu poate sa mai traiasca asa… De cinci luni de zile de cand a fost treaba cu divortul, ai mei se tot certau”, spune și Petru Tăvală, fiul criminalului.
Luni în jurul orei nouă băiatul l-a descoperit pe tatăl său când încerca să se spânzure. Atunci a sunat la 112 și a alertat câțiva vecini care au încercat să îl ajute. Criminalul a fost dus la spital și este internat la reanimare.video foto - crăciun însângerat la sibiu. mamă și fiică omorâte și aruncate într-o fântână. detalii cutremurătoare despre crimă

Anchetă la parchet

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a deschis o anchetă în acest caz. video foto - crăciun însângerat la sibiu. mamă și fiică omorâte și aruncate într-o fântână. detalii cutremurătoare despre crimă“Ne-am sezisat pentru infractiunea de omor calificat, urmand sa facem cercetari cu privire la acesta fapta. Principlaul suspect in acest moment, este tatal fetei si dsotul mamei, el a incercat sa se sinucida. (..) Medicii legisti urmeza sa ne spuna exact cum au murit cele două victime”, spune Ioan Vestemean, prim procuror al parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu