încrancenare mare la streetball winter edition

Sibiul a devenit capitala baschetului 3×3 săptămâna aceasta, zeci de copii și tineri din Sibiu și alte orașe din țară participând la cea de-a cincea ediție a Sibiu Streetball Winter Edition. În total, 41 de echipe s-au întrecut, joi și vineri, 22 – 23 decembrie, în Sala Transilvania din Sibiu, în cadrul competiției organizate de Asociația Club Sportiv Eco Sport Team și Agentia Grey Projects Sibiu.

Din Sibiu, București, Iași, Constanța, Cluj-Napoca, Baia Mare, Craiova și Târgu-Jiu sunt jucătorii care s-au înscris în această ediție a competiției. Anul acesta, la Sibiu Streetball Winter Edition au participat și numeroase echipe de copii și juniori din Sibiu, la categoriile U10 (masculin), U13 (mixt) și U 15 (masculin), care au îmbinat pasiunea pentru baschet cu distracția.
Sibiu Streetball Winter Edition 2016 a debutat joi, 22 decembrie, la ora 15, cu meciurile categoriilor U10, U13 și U15. Cei mici au arătat că au talent și dorință de a face performanță, jucând ore în șir pe parchetul Sălii Transilvania. S-au jucat și meciuri mixte la Categoria U13, echipele dând dovadă de fair-play pe întreaga durată a partidelor. După ora 21, s-au jucat în paralel meciurile categoriei OPEN, până spre miezul nopții.
Competiția a continuat vineri, 23 decembrie, cea de-a doua zi a Sibiu Streetball Winter Edition debutând la ora 16.
La categoria U10 masculin s-au înscris 10 echipe, iar la finalul competiției, pe locul 1 s-au clasat Dragonii Negri, pe locul 2 Moș Crăciun + prietenii, iar pe locul 3 Call of Duty.
La categoria U13 mixed s-au înscris tot 10 echipe, clasamentul final fiind următorul: locul 1 Fire Girls, locul 2 Vulturii și locul 3 Arctic Foxes.
La categoria U15 s-au înscris 9 echipe, iar pe primul loc s-au clasat Veverițele, pe locul 2 Black Donuts și pe locul 3 Comfort Zone.

încrancenare mare la streetball winter edition
La categoria OPEN au participat 12 echipe, cele mai multe victorii fiind obținute de Bucharest Littles, echipă care s-a clasat, astfel, pe primul loc. De menționat că jucătorii acestei echipe fac parte din lotul național al României U18, fiind vorba de Alexandru Coconea, Cristian Mainea, Tudor Girbea și Ștefan-Daniel Mainea. Pe locul 2 s-a clasat Dacia, podiumul fiind completat de Sibiu Magic Gang.
Sibiu Streetball Winter Editiom (SSWE) este un eveniment „FIBA endorsed”, recunoscut de Federația Internațională de Baschet.
Evenimentul este inclus pe Agenda Sportivă a Județului Sibiu și a fost organizat în parteneriat cu producătorul de echipamente sportive Ballan Sportswear, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret și Ghost Media.

Ultima oră

Comentariul meu