gest frumos de sărbători. baschetbaliştii au împărţit cadouri copiilor nevoiaşi

Magic Sibiu i-a luat-o înainte lui Moș Crăciun și a făcut fericiți aproape 100 de copii în cadrul campaniei „Din suflet pentru suflete”. Andrei Dinu, Alexandru Hulpuș, Traian Petru, Eduard Bălcescu, Laurențiu Popa și Dragoș Preda au fost mesagerii Moșului și au mers încărcați cu daruri la copiii de la Centrul de Plasament Orlat, în pragul sărbătorilor de iarnă.

Baschetbaliștii lui Magic Sibiu au strâns sute de cadouri și au mers să le împartă, vineri, copiilor și tinerilor care locuiesc la Centrul din Orlat. Aceștia au primit hăinuțe, cărți, jucării și plușuri, iar la final s-au pozat cu jucătorii, cu Moș Crăciun și cu reprezentanții Crucii Roșii Sibiu, partenerii noștri în această acțiune.
„Am început strângerea de cadouri pentru acești copii cu gândul la situația în care se află și la șansa pe care au primit-o de la viață. Considerăm că este o acțiune normală, pe care fiecare dintre noi, la un moment dat în viață, ar trebui să o facă. A-i vedea pe acești copii zâmbind și apreciind lucrurile pe care le primesc, ne motivează să continuăm astfel de acțiuni și ne bucură sufletele. Prin vizita la Centrul de Plasament Orlat, dorim să le mulțumim copiilor din bandul CPO pentru implicarea necondiționată în proiectul echipei Magic Sibiu din acest an și să le spunem că îi așteptăm în continuare la meciurile noastre. Le dorim zile frumoase tuturor copiilor din Centru, dar și celor care ne sunt alături în acest proiect numit <<Magic Sibiu>>. Să vă bucurați de viață așa cum este ea și să încercați să vă gândiți pe cât posibil la lucruri și fapte pozitive”, a declarat Andrei Dinu, baschetbalistul lui Magic Sibiu.
În prezent, la Centrul de Plasament Orlat sunt instituționalizați aproape 100 de copii și tineri. Aceștia au așteptat cu sufletul la gură vizita baschetbaliștilor sibieni, cărora le-au mulțumit pentru daruri cu zâmbete și îmbrățișări.
„Avem 99 de copii, fete și băieți, cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani. În momentul de față avem foarte mulți copii care urmează să plece în familie pe perioada sărbătorilor de iarnă. Ne bucurăm că ați venit la Centrul de Plasament Orlat să dați daruri copilașilor noștri. Mulțumim mult de tot, sărbători fericite!”, a declarat Daniela Neguț, șeful Centrului de Plasament Orlat.
Copiii care s-au bucurat de cadouri sunt și susținători de suflet ai lui Magic Sibiu. O parte dintre ei fac parte din bandul CPO și sunt prezenți la toate meciurile disputate de echipa noastră pe teren propriu, cântând în deschiderea fiecărei partide imnul României.
Acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sportivă a Sibiului. Proiectul este realizat în parteneriat cu Ballan Sportswear și Ghost Media.

Ultima oră

Comentariul meu