video foto - moș crăciun a ajuns la sibiu cu mașina poliției. zeci de copii l-au așteptat


Este Săptămâna Magică a Crăciunului, iar asta ne oferă posibilitatea de a oferi mici bucurii copiilor. Polițiștii sibieni și Moș Crăciun le-au pregătit în această săptămână copiilor mai multe surprize.

Păstrând o tradiție de câțiva ani, polițiștii sibieni l-au ajutat pe Moș Crăciun, în puținul timp care îl are, să ajungă și la sediul Poliției Municipiului Sibiu, unde l-au așteptat aproximativ 30 de copii nerăbdători să-i spună poezii și cântecele.  
Polițiștii rutieri au fost ajutoarele lui Moș Crăciun, pe care l-au „escortat” cu mașina de serviciu la sediul Poliției Municipiului Sibiu. Pentru câteva ore, simpaticul bătrânel a dat sania pe mașină și renii girofaruri. A păstrat în schimb tradiția și a adus tuturor cadouri.video foto - moș crăciun a ajuns la sibiu cu mașina poliției. zeci de copii l-au așteptatMoș Crăciun a fost așteptat nu doar de copiii polițiștilor, ci și de copiii care anul acesta au fost implicați în accidente rutiere produse pe raza municipiului Sibiu. Astfel, 13 copii, victime ale accidentelor rutiere, sunt invitații polițiștilor Biroului Rutier Sibiu la acest eveniment.video foto - moș crăciun a ajuns la sibiu cu mașina poliției. zeci de copii l-au așteptatÎn Atelierul lui Moș Crăciun organizat de Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu, 40 de copii au confecționat decorațiuni pentru bradul de Crăciun. Astfel, sala de ședințe a poliției sibiene a fost transformată marți, 20 decembrie, într-un atelier de creație, unde copiii polițiștilor au confecționat decorațiuni pentru bradul de Crăciun și l-au primit pe Moș Crăciun. Copiii, cu vârsta cuprinsă între 4 și 7 ani, i-au recitat simpaticului bătrânel poezii și i-au cântat colinde, iar el i-a răsplătit cu cadouri.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu