șofer sibian depistat băut la volan de două ori în trafic în doar o oră 

FOTO: arhivă

Un bărbat de 32 de ani din localitatea Sadu a reușit performanța de a se alege cu permisul suspendat și apoi cu dosar penal. Șoferul a fost depistat în trafic în mai puțin de o oră că era băut la volan și mai apoi că mergea cu mașina având permisul suspendat.

În data de 21 decembrie, în jurul orei 18,30, pe DJ 105G, în comuna Rîu Sadului, poliţiştii au identificat un conducător auto aflat sub influenţa alcoolului, rezultatul testării cu aparatul etilotest fiind de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, domiciliat în comuna Sadu, a fost sancţionat contravenţional cu amendă şi reţinerea permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile, eliberându-i-se dovadă înlocuitoare fără drept de circulaţie.  
”În jurul orei 19,30, deşi avea dreptul de a conduce suspendat, acelaşi conducător auto a fost identificat la volanul autovehiculului circulând pe raza comunei Sadu, motiv pentru care, de această dată i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având acest drept suspendat, conform art. 335 alin. 2 din Codul Penal”, spune Luciana Balteș, de la IPJ Sibiu. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu