primăria investește în echipamente pentru locuri de joacă în sibiu. unde vor fi amplasate

Municipalitatea sibiană va investi în 2017 pentru achiziția de noi echipamente pentru locurile de joacă din oraș. În total 14 locații vor beneficia de modernizări.

Anul acesta a fost amenajat locul de joacă din parcul Sub Arini, valoarea investiției ridicându-se la 546.730,80 lei. Noul loc de joacă este dotat cu echipamente destinate copiilor cu vârsta între 0 și 14 ani. Acesta este amenajat sub formă de cetate, cu turnuri, platforme, punți, cățărătoare și tobogane, leagăne, un carusel, balansoare, o masă de joacă pentru apă și nisip și un leagăn pentru copiii cu dizabilități.
Se achiziționează echipamente pentru noi locuri de joacă
În prezent procedura de achiziție este la stadiul de evaluare a ofertelor tehnice, iar până la sfârșitul anului se va încheia și contractul. Echipamentele vor fi amplasate în anul 2017 în următoarele 14 locații: șos. Alba Iulia, Str. Bucegi/Eftimie Murgu, Gara Turnișor, str. Nicolae Iorga secția 1 Poliție, Cartierul Tineretului, str. Oțelarilor, Aleea Iasomiei, Str. Tilișca, Aleea Haiducului, Str. Doinei, Valea Săpunului, str. Vasile Aaron, str. Siretului, Parcul Tineretului. Valoare estimată a investiției este de 614.978 lei. foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu