showroomul toyota sibiu – reprezentanta producatorului numarul unu mondial

Toyota se afla in top 10 cele mai valoroase marci la nivel mondial, singura marca auto aflata in Top 10 si in crestere cu 2 locuri fata de anul 2015.

Toyota Sibiu este un dealer cu experienta de peste 10 ani in industria auto care beneficiaza de cea mai buna locatie dintre reprezentantele din Sibiu fiind pozitionat peste drum de Shopping City Sibiu

Toyota Sibiu este o reprezentanta de tip 3S, oferind un pachet de servicii complete specifice unui service auto:

  •         Showroom de prezentare autovehicule noi sau rulate Toyota
  •         Service complet, utilat conform standardelor internationale Toyota, pentru autovehiculele Toyota si Lexus
  •         Vanzare de piese de schimb originale Toyota sau Lexus.
  •         Service multimarca autorizat RAR.
  •         ITP
  •         Service autorizat Citroen.

La Toyota Sibiu puteti gasi un nou concept de retail care pozitioneaza showroomul in topul celor mai digitalizate centre din zona.

De unde a aparut nevoia unui nou concept de retail?
Digitalul a devenit standard in viata noastra cotidiana, astfel ca, un concept nou de design trebuie sa raspunda la aceasta nevoie, pentru a livra o experienta pe masura asteptarilor clientilor.O combinare a elementelor de natura fizica, umana si digitala poate oferi o experienta in linie cu cerintele consumatorului si cu noul comportament de achizitie.
Conceptul actual a fost gandit si implementat acum 8-10ani si in ciuda succesului sau obiceiurile de cumparare si interactiunile cu canalele de retail au evoluat in timp.showroomul toyota sibiu – reprezentanta producatorului numarul unu mondialAveti la dispozitie pentru testare urmatoarele modele ce beneficiaza de garantia foarte acoperitoare de 6 ani sau 200 000 km:
Hilux: O prezență dominantă pe piața mondială a pick-up-urilor de aproape 50 de ani, cu vânzările globale cumulate de peste 18 milioane de unități, Toyota Hilux este cel mai vândut pick-up din Europa și România
Corolla: faceliftul sedanului Toyota, cel mai bine vândut model din istoria automobilului
Hibride:Yaris ,Auris, CH-R, Rav4 pe scurt ,cea mai larga gama de hibride dintre toti producatorii auto ,experienta data de peste 9 milioane de unitati vandute incepand cu 1997 (anul lansarii primului hibrid de serie din istorie), garantie pt bateria hibrida extensibila la 10 ani

Noua Toyota C-HR, experiență incomparabilă.
Noua Toyota C-HR încorporează cel mai recent și avansat sistem hybrid pentru o experiență incomparabilă de condus. Motorul de 1.8 litri benzină conlucrează cu motorul electric compact și usor pentru a oferi consum redus și performanță. Toyota C-HR este dotată cu  sistem audio JBL, tapițerie cu piele, Smart Entry System și sistem de avertizare a traficului din spatele mașinii.
Echipată cu tehnologiile avansate, Toyota Safety Sense, din standard, Toyota C-HR încorporează o serie de sisteme active, preventive pentru a păstra șoferul și pasagerii în siguranță: Sistem Pre-Impact (cu detectare a pietonilor), Cruise Control adaptiv, Avertizare la părasirea benzii de rulare (cu control al volanului), Comutare automată lumini drum/faza lunga, Asistență pentru marcaje rutiere.
Pentru mai multe informații si test drive va așteptam la showroomul Toyota Sibiu. De asemenea, aveți la dispoziție numărul de telefon 0735 548 798 și adresa de e-mail vanzari@sibiu.toyota.ro.

Ultima oră

Comentariul meu