foto – hairstylistul găsit spânzurat la sibiu avea probleme psihice. mihai herlea se simțea părăsit de prieteni

Mihai Ionel Herlea, unul din cei mai cunoscuți hairstiliști din Sibiu a fost găsit spânzurat marți la amiază de fratele său. Tânărul rămăsese fără prieteni în ultima vreme și se simțea singur.

Mihai și-a pus capăt zilelor la doar 37 de ani. Tânărul a fost găsit spânzurat acasă de către un angajat marți în jurul orei 12.40, acesta fiind cel care a și anunțat de altfel autoritățile.

VEZI ȘI: Adevărul despre moartea stilistului sibian Mihai Herlea. Un apropiat dezvăluie drama prin care acesta trecea
Mihai Herlea ar fi căzut într-o depresie pe care a reușit să o ascundă foarte bine de prieteni în ultimii ani. Se pare însă că acesta ar mai fi avut și alte tentative de sinucidere, fiind internat voluntar la Spitalul de Psihiatrie pentru tratament împotriva unei depresii profunde de care suferea, chiar în primele luni ale acestui an. foto – hairstylistul găsit spânzurat la sibiu avea probleme psihice. mihai herlea se simțea părăsit de prieteniTânărul a fost căsătorit în trecut, dar actualmente era singur și se plângea că a rămas fără prieteni. ”Mihai a plecat dintre noi atat de singur si chiar se simtea foarte singur, dar acum, cand vad zecile de mesaje de condoleante, ma intreb oare unde ati fost pana acum? El avea mare nevoie de prieteni. De foarte mult timp se plangea mereu ca nu mai are prieteni, ca multi au plecat din tara, iar cei ramasi sunt in relatii de cuplu. Nu vreau sa dau vina pe nimeni pentru ce s-a intamplat, pentru ca de vina suntem toti cei care l-am cunoscut si nu prea am inteles starea lui”, povestește Maria Giurgiu într-un mesaj postat chiar pe contul de Facebook al lui Mihai Herlea.
CITEȘTE ȘI: Stilistul sibian Mihai Herlea s-a spânzurat
Acesta lucra ca hairstilist la Belle Michelle salon. Între 1999 și 2001 a făcut un curs de pregătire profesională ca și coafor, după care au urmat mai multe cursuri de management salon și hair-style.foto – hairstylistul găsit spânzurat la sibiu avea probleme psihice. mihai herlea se simțea părăsit de prieteniDumnezeu să-l ierte!

foto: Facebook

Ultima oră

Comentariul meu