foto – brazi vânduți fără acte depistați în piața cibin. au fost confiscați

În data de 20 decembrie 2016, la nivelul Inspectoratului de Poliție al Jud. Sibiu, s-a organizat și desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a delictelor silvice în Piața Cibin din municipiul Sibiu. Trei bărbați au fost prinși că vindeau brazi fără să poată justifica proveniența acestora.

Marți între orele 11,00 – 13,00, aproximativ 20 de polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul Delicte Silvice și din cadrul Poliției Municipiului Sibiu – Biroul de Ordine Publică, sprijiniți de polițiști ai Serviciului de Acțiuni Speciale au descins în Piața Cibin din municipiul Sibiu pentru a verifica legalitatea comerțului cu brazi. 
foto – brazi vânduți fără acte depistați în piața cibin. au fost confiscați”Trei bărbați, doi dintre ei domiciliați în comuna Gura Râului, unul domiciliat în mun. Sibiu, cu vârste cuprinse 25 și 35 de ani, au fost depistați în timp ce comercializau brazi fără a justifica legal proveniența pomilor, cei trei fiind sancționați contravențional în cuantum de 10.000 de lei, conform Legii 171 / 2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la regimul silvic. De asemenea, 24 de brazi au fost confiscați și predați ulterior Direcției Silvice Sibiu”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu. Polițiștii sibieni continuă acțiunile de prevenire și combatere a delictelor silvice pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în perioada premergătoare Sărbătorilor de Iarnă.

Ultima oră

Comentariul meu