video primarul sibiului dezvăluie de ce nu organizează mai des conferinţe de presă:"nu sunt copia lui iohannis"

Primarul Sibiului, a dezvăluit de ce nu ţine conferinţe de presă atât de dese ca şi predecesorul ei. Astrid Fodor spune că „nu sunt copia domnului preşedinte”, dar ia în calcul ca pe viitor să aibă întâlniri mai dese cu presa.

Primarul oraşului Sibiu, Fodor, explică marţi, motivul pentru care nu ţine conferinţe de presă la fel ca fostul primar, Klaus Iohannis. „Eu nu sunt copia domnului preşedinte. Mi se pare normal să nu ţin conferinţe de presă, des, pentru că primăria regulat, chiar foarte des, trimite comunicate de presă cu tot ceea ce se întâmplă. Cred că sunt suficiente pentru informarea cetăţeanului. De fiecare dată când e ceva deosebit, o să fac o conferinţă de presă. Dar numai aşa, să ne întâlnim în fiecare săptămână ca să ne vedem, nu e cazul”, explică aceasta.
Fodor spune va realiza doleanţele presei pentru mai multe informaţii. „ O să iau în considerare ceea ce mi-aţi spus şi o să procedez în consecinţă, dar cu siguranţă nu o să fac conferinţe de presă în fiecare săptămână”, explică aceasta. Acuzată că ar avea o problemă cu jurnaliştii, Fodor, spune că se simte foarte bine în prezenţa lor.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu