video – primăria anunță că o să construiască o parcare subterană în zona centrală a sibiului

Municipalitatea sibiană vrea să rezolve problema locurilor de parcare din oraș prin amenajarea unei parcări subterane în zona Centrului Istoric.

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a explicat marți că municipalitatea este preocupată de problema locurilor de parcare, mai ales pentru zona centrului istoric. Administrația locală are de gând să construiacă o parcare subterană, pentru a acoperi cererea de locuri de parcare în centrul Sibiului.
CITEȘTE ȘI: VIDEO – Sistemul de acces auto în Piața Mică va fi schimbat. Opțiuni noi la plată
”O să analizăm propunerile din planul de mobiliate şi ne gândim să facem o parcare subterană. Vom vedea care este zona unde se poate realiza într-un ritm mai alert, să nu ne blocăm în anumite zone. Problema este în analiză. Acolo, în acel punct nu este definitivat, unde. Ne mai consultăm cu specialişti, cum am putea să înaintăm mai repede. N-am luat în calcul creşterea tarifelor de parcare. Când va fi gata parcarea subterană sau avem nişte condiţii de parcare mai bune, putem discuta şi de tarife” a explicat Fodor într-o conferință de presă transmisă în direct de Ora de Sibiu. Urmăriți mai jos toate declarațiile date de primarul Sibiului.

Ultima oră

Comentariul meu