video – centrul comercial primavera mall de la podul gării va fi gata în 2017. așa spune primarul sibiului

Pasionații de cumpărături în centre comerciale de tip Mall au șanse mari să își facă cumpărăturile într-o nouă locație chiar de la finele anului viitor.

Mult anunțatele investiții private în noi centre comerciale în zona Sibiului, se vor concretiza anul viitor. Cel puțin unul dintre acestea, ”Primavera Mall”, va fi construit în 2017 și cel mai probabil tot atunci va fi și inaugurat. ”N-am purtat în ultimul timp discuţii legate de mall, dar din ceea ce am fost eu asigurată, este faptul că investitorii de acolo îşi propun să-l termine până în decembrie 2017. Când am avut ultima discuţie, erau în faza de a încheia contractele cu cei care vor închiria acolo spaţii, pentru că în interiorul mall-ului, spaţiile sunt amenajate şi în funţie de ce contracte se încheie şi ce dimensiuni îşi doresc partenerii cei mai importanţi”, a explicat marți primarul Sibiului, Astrid Fodor într-o conferință de presă a cărei înregistrare o puteți vedea mai jos.

Totuși cei de la Primavera Development, compania care dezvoltă proiectul, declarau în luna august că deschiderea centrului comercial va avea loc undeva în 2018. Primavera Development a desemnat DTZ Echinox consultant exclusiv pentru închirierea centrului comercial Festival din Sibiu, cel care se construiește pe terenul fostei fabrici Simerom, cea de lângă podul Gării. Găsiți mai multe detalii AICI.

Ultima oră

Comentariul meu