video live - statul islamic a revendicat atacul terorist din târgul de crăciun de la berlin. șoferul tir-ului a fost capturat

Teroriștii de la Statul Islamic au revendicat atacul terorist de luni seară din Berlin în urma căruia cel puțin nouă oameni au murit iar alți 50 au fost răniți.

Organizaţia teroristă Statul Islamic a revendicat pe Twitter atacul de la Berlin, relatează Washington Times, citând conturi ale jihadiştilor. 
Poliţia germană a anunţat că a arestat un suspect în legătură cu atacul de la Berlin, relatează Associated Press, precizând că ar fi vorba despre şofeul camionului care a intrat în mulţime. 
Deocamdată nu există detalii despre el. Anterior, presa a scris că vehiculul folosit avea numere de înmatriculare poloneze, dar informaţia nu a fost confirmată.
Primarul oraşului Berlin, Michael Müller, a anunţat că situaţia este sub control după aparentul atac terorist soldat cu nouă morţi, relatează site-ul publicaţiei Berliner Zeitung. „Situaţia este sub control. Am asistat la un incident dramatic. Gândurile mele sunt la rudele persoanelor ucise sau rănite”, a declarat Michael Müller. 
În paralel, Poliţia a îndemnat cetăţenii să rămână deocamdată în case, după atacul cu camion soldat cu cel puţin nouă morţi şi 50 de răniţi.
VEZI AICI IMAGINI VIDEO ȘI FOTO DE LA ATACUL TERORIST DIN BERLIN
Potrivit Reuters, care citează un purtător de cuvânt al poliţiei, o altă persoană aflată în cabină a murit în accident. URMĂRIȚI mai jos imagini în direct de la Berlin.

Ultima oră

Comentariul meu