video foto atac armat într-o moschee din zurich. trei persoane au fost împușcate

Clipe de groază în orașul elvețian Zurich. Focuri de armă au fost auzite într-un centru islamic din oraș. Un bărbat a împușcat și rănit grav trei persoane.

Un atac armat a avut loc luni seara într-o moschee din Zurich. Un bărbat înarmat a deschis focul asupra celor aflați în lăcașul de cult, rănind cel puțin trei persoane, au anunțat surse din cadrul Poliției locale, potrivit Reuters. Cele trei victime, bărbați în vârstă de 30, 35 și 56 de ani, au suferit răni grave, anunță agerpres.ro.  
Martori de la atacul armat de la Zurich au declarat pentru 20minutes.ch că agresorul a deschis focul în Centrul Islamic, informaţie care nu a fost confirmată deocamdată de forţele de ordine. 
Zeci de credincioşi din Magreb, Somalia şi Eritreea erau prezenţi în lăcaşul de cult în momentul atacului. Cel puţin trei vehicule de poliţie, zeci de agenţi şi inspectori, ajutaţi de câini poliţişti au fost desfăşuraţi în zonă. Trei persoane au fost împuşcate la Centrul Islamic din Zurich 
Atacatorul nu a fost prins deocamdată, potrivit 20minutes.ch, care precizează că zona este închisă de forţele de ordine, care îl caută pe suspect. 
Răniţii sunt trei adulţi, a precizat poliţia. Ei au fost descoperiţi pe strada unde se află Centrul Islamic din Zurich. Atacatorul nu a fost prins deocamdată, potrivit 20minutes.ch. 
Zona este închisă de forţele de ordine, care îl caută pe suspect. Răniţii sunt trei adulţi, a precizat poliţia. Ei au fost descoperiţi pe strada unde se află Centrul Islamic din Zurich.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu