primăria sibiu ia la verificat contractul de atribuire a salubrizării către cei de la sc soma srl

Municipalitatea sibiană înființează comisia de monitorizare a activității firmei de salubrizareSC Soma SR. Consilierii locali vor aproba în ședința ordinară din această lună înființarea unei comisii care va urmări modul de desfășurare a activității de salubrizare a celor de la SC Soma SRL.

Comisia va avea trei membrii din consiliul local, membrii care vor obseva atent activitatea celor de la SC Soma SRL. ”Comisia va studia documentația de atribuire, oferta declarată câștigătoare a licitației și contractul încheiat pentru delegarea activității de salubrizare în Municipiul Sibiu, iar în situația în care apreciază ca necesar, va efectua și deplasări în teren în vederea verificării modului de implementare și de executare a contractului”, se arată în proiectul de hotărâre care va fi aprobat în ședința de joi a Consiliului Local.
Concluziile studiului vor fi înaintate reprezentantului UAT Sibiu, în cadrul adunării generale ADI ECO Sibiu și viceprimarului Pop Răzvan, pentru a fi prezentate atât asociației cât și operatorului.

Ultima oră

Comentariul meu