FOTO - Trei accidente cu victime pe DN14 în județul Sibiu. Două persoane grav rănite

În cursul dimineţii zilei de 19 decembrie, pe DN 14, judeţul Sibiu, s-au produs trei evenimente rutiere soldate cu victime. Două persoane au fost grav rănite.

În jurul orei 06,00, pe raza localităţii Ruşi, un şofer în vârstă de 43 de  ani, domiciliat în judeţul Harghita, în timp ce conducea o autoutilitară transport marfă pe direcţia Mediaş – Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate pe un sector de drum în curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară transport marfă condusă regulamentar din sens opus. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală gravă a pasagerului autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat în judeţul Olt, transportat la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu.

Accident grav la Saroș pe Târnave
În jurul orei 08,00, pe raza localităţii Şaroş pe Târnave, un alt şofer în vârstă de 35 de ani, localnic, aflat la volanul unui autoturism condus dinspre Dumbrăveni spre Mediaş, pe fondul vitezei neadaptate, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontal cu o autoutilitară transport marfă condusă regulamentar din sens opus. Impactul puternic a dus la rănirea gravă a şoferului autoturismului, transportat de urgenţă cu un elicopter SMURD la Spitalul Târgu Mureş.
FOTO - Trei accidente cu victime pe DN14 în județul Sibiu. Două persoane grav răniteAccident și în Agârbiciu
În jurul orei 08,15, în localitatea Agârbiciu, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din localitatea Dârlos, a condus autoturismul pe direcţia Mediaş – Sibiu şi, pe un sector de drum în curbă, a derapat, s-a răsturnat în afara drumului după care a revenit pe partea carosabilă. Evenimentul a dus la rănirea uşoară a conducătorului auto care a fost transportat la Spitalul Municipal Mediaş pentru îngrijiri medicale suplimentare. În toate cele trei situaţii, poliţiştii desfăşoară cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-au produs accidentele rutiere. foto: Info Trafic Jud. Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu