Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la emisiunea ”Mireasă pentru fiul meu” s-au despărțit de câteva zile. Radu și Alya s-au logododit, dar infidelitatea tânărului a dus la finalul relației dintre acesta și frumoasa sibiancă.

Au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la ”Mireasă pentru fiul meu”, cei doi logodindu-se cu ceva vreme în urmă, discutându-se și despre apariția unui bebeluș. Dar, pare-se, de toate acestea s-au ales praful, cei doi despărțindu-se brusc, dovezile cu privire la infidelitatea lui fiind evidente, anunță spynews.ro. Între Radu și Alya, foști concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu” părea să fie o relație de dragoste de nezdruncinat. sibianca alya de la ”mireasă pentru fiul meu” s-a despărțit de logodnicul eiCu toate acestea, de curând, între ei a avut loc ruptura, Alya spunându-i ”Adio” logodnicului ei. Iar Alya are dovada că o altă femeie ar fi cauza. ”Așteptam să vină acasă, la Sibiu, de la București. Și, chiar cu o oră înainte de a intra în casă, am primit niște fotografii. Erau cu Radu și cu o domnișoară cunoscută, o mondenă. Am văzut negru în fața ochilor, nu îmi venea să cred că bărbatul cu care îmi făcusem atât de multe planuri, cu care urma să mă căsătoresc poate să facă așa ceva. Când a intrat pe ușă, l-am întrebat și mi-a confirmat că așa este, că s-a sărutat cu o altă femeie”, ne-a spus Alya, revoltată de ceea ce a făcut fostul ei logodnic.
Mai mult decât atât, a mai povestit frumoasa fostă concurentă de la ”Mireasă pentru fiul meu”, acum nu mai este cale de întoarcere, iar împăcarea e imposibilă. ”Nu, nu se mai poate pune problema de vreo împăcare. Nu pot să o accept. Chiar dacă la început m-am gândit că ar fi posibilă, acum mi-am dat seama că ar fi inutilă, relația noastră nu ar mai fi la fel. Asta este, un an și jumătate a durat, a fost frumos, dar… Acum mă gândesc doar că ar fi un sfârșit de an mai dificil, aveam planuri de Sărbători, dar asta e. El și-a luat deja bagajele de la mine”, ne-a mai spus Alya.sibianca alya de la ”mireasă pentru fiul meu” s-a despărțit de logodnicul ei

De altfel, când și-a dat seama că este înșelată, Alya i-a scris celeilate femei o adevărată scrisoare deschisă, pe contul ei de socializare. ”Tu nu ești, de fapt, «cealaltă» femeie. Tu nu ești decât «o» femeie care a ales să intre într-o relație în care nu avea niciun motiv să fie. Prima dată când am aflat de existența ta, durerea m-a paralizat. O durere care nu mă lăsa să-mi mișc genunchii, o durere care m-a făcut să plâng în hohote până n-am mai avut niciun strop de energie. (…) Mă rog ca niciodată să nu cunoști suferința care însoțește o astfel de trădare și pierderea încrederii în omul drag. Și mă mai rog ca, într-o bună zi, să devii acea iubita dedicată și iubitoare care va lupta cu putere pentru relatia ei și va refuza ca o altă femeie să ia ce nu-i aparține nici ei, nu-ți aparține nici ție, ci doar lui Dumnezeu”, a spus Alya pe contul ei de socializare, iar comentariile făcute de prietenii ei sunt mai mult decât grăitoare cu privire la sfârșitul relației cu Radu.

Ultima oră

Comentariul meu