Raluca Turcan la Sibiu: ''Nu renunțăm la ideea formării unui Guvern de dreapta''

Președintele interimar la Partidului Național Liberal a declarat sâmbătă la Sibiu că nu s-a renunțat la ideea formării unui guvern de dreapta, chiar dacă acest lucru este aproape imposibil.

Președintele interimar al PNL, deputatul Raluca Turcan, a afirmat sâmbătă, la Sibiu, că vor fi continuate eforturile pentru a obține un guvern de dreapta, adăugând că trebuie încercat acest demers „chiar dacă pare foarte greu” și „există foarte multe intoxicări în spațiul public”, anunță agerpres.ro. „Continuăm efortul pentru a obține acest guvern de dreapta. este un efort, un proces de negociere și avem această datorie să încercăm. Chiar dacă pare foarte greu, chiar dacă există foarte multe intoxicări în spațiul public”, a afirmat Turcan, ea adăugând că la acest capitol al intoxicărilor se înscrie informația referitoare oferirea funcției de președinte PNL liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.
Liderul liberal a arătat, într-o declarație de presă după ceremonia de înmânare a certificatelor de parlamentari organizată sâmbătă dimineață la Sibiu, că PNL se poate relansa și a luat decizii în acest sens în urma rezultatelor electorale obținute și că are datoria să încerce să își pună în aplicare programul de guvernare, care este unul sănătos, solid și pentru oameni, spre deosebire de cel al PSD, care este irealizabil. „Am afirmat și voi afirma în continuare același lucru: au fost discuții cu toate partidele, discuții informale, nu s-au promis funcții”, a mai precizat Turcan, răspunzând unei întrebări referitoare la discuțiile cu ALDE privind formarea unei coaliții de guvernare.

Ultima oră

Comentariul meu