weekend cu concerte de colinde la sibiu. cum și unde ne distrăm în oraș

Sibienii care caută distracție în acest weekend trebuie să știe că oferta nu este prea bogată. ”Târgul de țară la Ignat” din Muzeul în Aer Liber și Concertul de Colinde de la Mall de 18 decembrie, dar și serile speciale din Ursus Cotton Pub, sunt principalele atracții.

Cine caută să se distreze în oraș sau să meargă la vreun spectacol are puține alternative la dispoziție.

Vineri si sambata, distractie garantata la Cotton Pub
În timp ce alte cluburi se chinuie la propriu să organizeze petreceri, cei de la Ursus Cotton Pub, reușesc weekend de weekend să atragă sute de tineri pe seară, cu muzică bună. Vineri, Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub la telefon 0752.268.866.

Distracție în Târgul de Crăciun
Târgul de Crăciun din Sibiu și-a deschis porțile acum patru săptămâni în prezența a peste 15.000  de oameni. Locația din Centrul Istoric al orașului arată ca în basme și promite să fie atracția principală a acestei ierni în România.
Mai multe DETALII aici

Igantul în Muzeul în Aer Liber
Sibienii sunt invitați să participe sâmbătă și duminică în Muzeul în Aer Liber pentru un eveniment care an de an strânge foarte mulți sibieni. Evenimentul are loc între orele 11.00 și 17.00. În cadrul evenimentului ,,Târgul de țară la Ignat” vor fi prezentați toţi paşii pe care îi presupune prepararea bucatelor tradiționale din carne de porc în preajma Crăciunului. Respectând tradiția culinară veche de sute de ani, va fi pârlit și tranșat un porc din rasa Mangalița care cântărește în jur de 160 de kilograme.
Mai multe detalii găsiți AICI.

Class Concert – Spectacolul studiilor de balet
Ultima premieră de balet din acest an are loc duminică, 18 decembrie. Teatrul de Balet Sibiu va prezenta coregrafia „Class Concert – Spectacolul studiilor de balet”, realizată de Aleisha Gardner și maestrul coregraf Mihai Babuşka, regia spectacolului fiind semnată de Mihai Babuşka și Ovidiu Dragoman. Spectacolele au loc la Biblioteca Astra în Sala Festivă de la 15.00 și 19.00.

Concert de colinde la Shopping City Sibiu
Colindele reprezintă coloana sonoră a fiecărei sărbători de iarnă. Anul acesta, la Shopping City Sibiu, pe 18 decembrie, începând cu ora 17:30, spectacolul va fi asigurat de artistul de muzică populară, Sorin Nicodin. Spectacolul va continua între orele 18:00-19:00, pe scena amplasată în zona restaurantelor, pe care vor urca mai mulți artiști.
Mai multe detalii găsiți AICI.

Concert de colinde și la Sala Thalia
Corul „Timotei Popovici” va susţine un concert de colinde aniversar la Sala Thalia, în data de 18 decembrie 2016, cu participarea doamnei Meda Nemeti – corepetitor şi a doamnei Marinela Marc – mezzosoprană (prim-solist de operă), la Sala Thalia. Intrarea este liberă.

Ultima oră

Comentariul meu