trendul coafurilor și frizurilor pentru crăciun şi revelion la sibiu. ce spun cei mai buni specialiști din oraș

Toată lumea își dorește să arate bine de sărbători, iar când vine vorba de frizuri sau coafuri, sibiencele nu fac rabat la calitate. Sclipiciul, rujurile intense în nuanţe de roşu, genele care iţi captează atenţia sunt la mare căutare la Sibiu.

Saloanele de înfrumusețare sunt luate cu asalt, așa că am dorit să vedem ce se caută și ce este în ”trend” pentru această iarnă. Am stat de vorbă cu specialiști de la două dintre cele mai cunoscute saloane din Sibiu.
Paul Paralescu de la salonul MOD Hairdressers, spune că pentru un look elegant de Crăciun sau Revelion recomandarea perfectă ar fi o manichiura roșie simplă, fără alte completări de culoare, precum și manichiura în nuanțe neutre, dar de data aceasta, nu simple ci cu aplicații într-un mod inedit a strasurilor a prafului auriu sau argintiu. Adina Pau de la salonul Maison Charmante, spune că machiajul și coafurile trebuie alese cu grijă în funcție de vestimentaţie.

Machiajul, tendințe îndrăznețe
Sclipiciul, rujurile intense, genele care iţi captează atenţia şi look-urile ultra-naturale se regăsesc printre elementele care compun tabloul tendinţelor în machiaj pentru această iarnă. De la roşu carmin la nuanţe de vişiniu, aplicate uniform sau în degradeuri, şi până la tonuri apropiate de negru, paleta cromatică a rujurilor este cât se poate de generoasă, explorând contrastul dintre un ruj puternic şi un machiaj al tenului şi al ochilor cât se poate de natural. Sclipiciul este noutatea acestui sezon. Este pentru prima oara când îl întâlnim în atâtea culori şi modalităţi de aplicare: pe pleoape, pe suprafaţa sprâncenelor, sub sprâncene sau chiar şi pe gene.

trendul coafurilor și frizurilor pentru crăciun şi revelion la sibiu. ce spun cei mai buni specialiști din orașSe caută coafurile reci și pline de creativitate
Paul Paralescu ne-a explicat că în ceea ce privește coafurile sau frizurile, clienții salonului său vin cu cereri din ce în ce mai diversificate. O preferinţă a sibiencelor, este tehnica balayage (tehnică de colorare în aer), iar ca și noutate aici o reprezintă nuanțele reci de gri. “Propunem clientelor noastre bucle lejere perfect conturate sau cocuri avangardiste, realizate cu mare precizie şi creativitate. În acestă perioadă recomandarea noastră constă în îngrijirea atentă a părului, aici mă refer la folosirea produselor profesionale recomandate de experții noștri în salon. Părul este sensibilizat în perioadă rece a anului și are nevoie de hidratare avansată”, explică Paul Paralescu. Adina Pau, ne recomandă cocurile clasice sau cele lejere şi împletiturile dezordonate. Ca să nu uităm de bărbaţi, tunsul şi barbering-ul îi ajută să fie în pas cu tendințele. Machiajul trebuie ales cu grijă în funcţie de vestimentaţie şi locul unde vă petreceţi sărbătorile de Crăciun şi revelionul. trendul coafurilor și frizurilor pentru crăciun şi revelion la sibiu. ce spun cei mai buni specialiști din oraș

 

Ultima oră

Comentariul meu