înfrângere nemeritată pentru csu. sibiul a pierdut pe final un meci pe care l-a avut în mână

Echipa lui Dan Fleșeriu a pierdut la un punct partida disputată vineri seară cu Steaua. Oaspeții s-au impus cu 75 – 76 (22 – 16 19 – 17 17 – 22 17 – 21), dar Sibiul ar fi putut să întoarcă rezultatul pe final.

Parcă nici o înfrângere de când e Dan Fleșeriu la timona echipei, nu a fost atât de nemeritată ca cea de vineri seară de la Sala Transilvania. CSU a fost învinsă de Steaua, dar universitarii nu au fost cu nimic mai prejos decât gruparea din Capitală. Primele două sferturi au fost la discreția noastră, Sibiul conducând și la 16 puncte diferență. Am intrat în avantaj la pauză, dar în ultimele două sferturi steliștii ne-au arătat de ce sunt una din cele mai bune echipe din campionat. Oaspeții au recuperat punct după punct, în timp ce Hardy&co au ratat mult sub panou, dar și la aruncările libere. Steliștii au trecut în avantaj în sfertul patru și s-a mers aproape cap la cap până spre final. CSU a avut șansa să închidă meciul în ultimele secunde, dar nu a găsit coșul, iar gruparea din Capitală a plecat victorioasă, în ciuda faptului că per ansamblu nu a fost cu nimic mai bună decât Sibiul. Totuși nu putem să nu remarcăm din păcate jocul mai puțin bun făcut de americanii Davis și Hardy, cei doi marcând împreună șapte puncte. Etapa viitoare Sibiul joacă în deplasare, pe 30 decembrie, cu CSM Oradea.
CSU:
Davis 3, Hardy 4, Tincu 3, Popescu 22, Lalovic 15, Mijajlovic 15, Cooper 13.

Fleșeriu e dezamăgit
Antrenorul Dan Fleșeriu s-a arătat dezamăgit de rezultatul de vineri. Tehnicianul sibian spune că ehipa a făcut multe greșeli în joc.

Fometescu e mulțumit
Stelistul Claudiu Fometescu crede că victoria e importantă și spune că se aștepta ca jucătorii să revină în joc după ce au fost conduși cu 16 puncte.

Ultima oră

Comentariul meu