accident cu mașină de poliție tamponată. un șofer beat și fără permis e autorul

Un bărbat de 32 de ani din comuna Roșia a ieșit la plimbare prin localitate cu mașina, fiind băut la volan. La intersecția cu DJ106S a reușit să tamponeze mașina de poliție a Postului din Vurpăr.

În data de 15 decembrie 2016, în jurul orei 22,00, pe raza comunei Roşia, un localnic în vârstă de 32 de ani, a condus autoturismul pe strada Principală, iar la pătrunderea în intersecţia cu DJ 106 S, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a acroşat o autospecială aparţinând Postului de Poliţie Vurpăr, condusă de un agent de poliţie aflat în misiune, în timpul serviciului. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.
”În urma verificării conducătorului auto, poliţiştii rutieri au constatat că acesta nu deţine permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule şi se află sub influenţa alcoolului, rezultatul testării alcoolscopice fiind de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal, conducătorul auto fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, conform art. 335 alin 1, respectiv art. 336 alin. 1 din Codul Penal”, spun cei de la IPJ Sibiu. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu