video foto – au apărut brazii de crăciun în piețele din sibiu. vin din import și au prețuri acceptabile

Cu nouă zile înainte de venirea lui Moș Crăciun, au apărut și brazii de vânzare în oraș. Prețurile încep de la 39 de lei, iar pomii sunt aduși din Germania, Danemarca și Norvegia.

Dacă nu ați achiziționat deja un brad pentru sărbătorile de Crăciun, ei bine trebuie să știți că din aceste zile găsiți astfel de pomi și în piețele din oraș. Primii brazi au apărut deja în spațiul special amenajat de la Piața Cibin, iar oferta este pentru toate buzunarele. video foto – au apărut brazii de crăciun în piețele din sibiu. vin din import și au prețuri acceptabileÎn locație au apărut și cumpărători, care s-au declarat destul de mulțumiți de ceea ce au găsit. ”Eu vreau să cumpăr două bucăți. Unul pentru nepoțica mea, care mi-a dat instrucțiuni clare cum să fie și unul pentru mine și soție, pe care îl vom împodobi alături de familie la noi acasă. Prețurile sunt pentru toate buzunarele. Am văzut și cu 39 de lei și cu 100 de lei. Sunt acceptabile”, ne-a declarat Ilincescu Nicușor, în vârstă de 59 de ani din Sibiu.video foto – au apărut brazii de crăciun în piețele din sibiu. vin din import și au prețuri acceptabile

Prețuri între 39 și 350 de lei
La Piața Cibin prețurile diferă în funcție de mărimea bradului, dar și de țara de proveniență. Cei din Danemarca sunt mai ieftini și au prețuri care pornesc de la 39 de lei și ajung și la 180. Puțin mai scumpi sunt cei din Norvegia, care au prețuri de la 59 la 220 de lei. video foto – au apărut brazii de crăciun în piețele din sibiu. vin din import și au prețuri acceptabileBrazii importați din Germania sunt cei mai scumpi și costă între 69 și 349 de lei, în funcție de mărime. Cel mai scump brad are aproape 4 metri.

CITEȘTE ȘI: Fără brazii de Crăciun din pădurile sibiene în această iarnă. Cât costă şi de unde putem să cumpărăm la Sibiu

Fără brazi din Sibiu în acest an
Anul acesta nu vom găsi în comerț brazi de pe meleagurile sibiene. video foto – au apărut brazii de crăciun în piețele din sibiu. vin din import și au prețuri acceptabileDirecţia Silvică Sibiu spune că nu mai efectuează acţiuni de curăţare şi nici nu mai au brazi în pepinieră, în consecință nu va tăia nici un brăduț. Vezi AICI mai multe detalii și cât costă brazii în magazinele din Sibiu.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu