pachetele medicale anuale de la polisano – rețeta pentru sănătatea ta

Majoritatea dintre noi ia sănătatea ca pe un lucru firesc, dar pe măsură ce stilul nostru de viață a devenit tot mai agitat, este din ce în ce mai important să ieșim din rutina zilnică și să ne facem timp pentru a ne asigura că suntem bine.

Aceasta este cu atât mai important pentru cei care au o predispoziție genetică pentru anumite afecțiuni, un stil de viață stresant sau sedentar, obiceiuri alimentare nesănătoase sau un program de lucru haotic.
Clinica Polisano a lansat, în această toamnă, pachete medicale dedicate familiei tale, care să îți ofere, de-a lungul anului, siguranța că împreună vom putea preveni și depista din timp factorii de risc și problemele de sănătate.
Atunci când alegi unul din aceste pachete de consultații și analize, pentru tine sau copilul tău, îți oferim mult mai mult decât atât: vei avea acces la unii dintre cei mai buni medici din țară, susținuți de tehnologie de ultimă oră și preocupați să îți ofere o experiență cât mai pozitivă, prin dedicație, înțelegere și grijă.
Consultă pachetele valabile în Sibiu aici sau în București aici
Plata acestor pachete se poate face integral sau în rate, prin partenerii bancari ai Polisano. Pentru mai multe informații, puteți suna la numărul de call-center 021.9383 sau vă puteți adresa direct recepțiilor din clinicile Polisano.

Ultima oră

Comentariul meu