videoclip despre cât de plictisitor este sibiul. the noise: ”nu există locuri decente în care să bei o bere”

Băieții din trupa The Noise critică dur Sibiul într-un interviu acordat recent unui site de profil. Sibienii critică urbea în care trăiesc și spun că ”e un oraș ok în care să îți crești copilul, să faci o carieră în IT sau dacă ești un corporatist plictisit de viață. (..)Sibiul devine un fel de Turda. Nu am nimic cu oamenii din orașul Turda, dar pare groaznic”.

The Noise este o trupă de indie rock destul de tânără. Membrii formației sunt sibieni sută la sută  și se ”încăpățâneză” să arate că în oraș se poate și altfel atunci când vine vorba de muzică. Zilele trecute însă, doi dintre cei trei componenți ai trupei, au acordat un interviu în care și-au vărsat ”năduful” și nu s-au ferit să critice în termeni duri orașul în care își duc traiul.
Horia M. deschide o Cutie a Pandorei când vorbește despre Sibiu și spune că orașul este frumos dacă ești turist, dar lucrurile se schimbă atunci când locuiești aici.”Atât turiștilor (nu știu exact de ce ai veni în Sibiu ca turist), cât și majorității localnicilor le place orașul ăsta. Există o mână de oameni, mai răsăriți, care îl urăsc în egală măsură ca noi. Să ne înțelegem, Sibiul e un oraș ok în care să îți crești copilul, să faci o carieră în IT (probabil) sau dacă ești un corporatist plictisit de viață, dar cum noi nu ne încadrăm la nicio categorie de mai sus, nu prea avem cum să ne bucurăm de orașul ăsta. Nu există locuri în care să cânți ca formație, aici mă refer la locuri care să îți pună la dispoziție un minimum necesar de scule. Nu prea există locuri decente în care să bei o bere”, spune Horia în interviul acordat celor de la vice.com.

Atac direct către patronii de pub-uri și cluburi
Horia nu s-a oprit aici și a criticat și pe cei care sunt patroni ai pub-urilor din oraș. ”Poate, dacă ar fi un centru universitar mai mare, fără cocalari. Patronii de puburi să ia în considerare și varianta concertelor live, nu doar „seri distractive” cu karaoke și alte desfășurări de evenimente, mai mult sau mai puțin cocălărești. Ah, un cinema nu ar strica. Avem unul și te simți ca și cum te-ai duce la cineva acasă sa vezi un film, în timp ce stai întins pe covor. Doar că aici plătești bilet, desigur”, mai spune acesta.
Componentul trupei The Noise crede că Sibiul se transformă în rău din ce în ce mai mult. ” Mă rog, Sibiul devine un fel de Turda. Nu am nimic cu oamenii din orașul Turda, dar pare groaznic”, încheie acesta în interviul pe care îl puteți citi în totalitate AICI.

Videoclip despre Sibiul plictisitor
Cei de la The Noise au lansat și un videoclip în această toamnă, piesa ”Orașul” fiind prima în limba română. În realitate sibienii ”vorbesc” în piesă despre cât de plictisitor este orașul în care locuiesc.

YouTube video

foto: Facebook – The Noise

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Vai putzoilor ca de va prind pe strada va sparg capu si va scot ochii. Mutati-va ba daca nu va place, mars sa stati in chirie in bucuresti, unde veti avea colegi de apartament niste gandaci de bucatarie si cativa sobolani…m-ati calcat pe nervi, sunteti genul de impotenti pseudo-virgini care ar trebui pusi la munca “la canal”

    PS: Bogdane, imi pare rau ca zic asta, tu esti om fain, scapa de rahatii aia cu ochi, las-o dracu de “trupa”