super promoții și surprize la shopping city sibiu în luna cadourilor

Concerte, ateliere de creație, târg de Crăciun, întâlnirea cu Moș Crăciun și campania “Fii generos de Crăciun”, dedicată copiilor din centrele de plasament, sunt câteva dintre activitățile propuse sibienilor cu ocazia Sărbătorilor.

Shopping City Sibiu își întâmpină vizitatorii într-o atmosferă de sărbătoare toată luna decembrie, cu multe surprize tematice pregătite și campanii sociale.

Campania “Fii generos de Crăciun!”
Pentru al șaselea an consecutiv, împreună cu Crucea Roșie Sibiu, Shopping City organizează campania “Fii generos de Crăciun”, devenită deja o tradiție în oraș.
Prin această campanie, un brad din centrul comercial va fi decorat cu peste 400 de jucării, ce vor fi apoi oferite copiiilor din centrele de plasament din oraș, împreună cu rechizitele pe care sibienii sunt invitați să le doneze în urnele de cadouri special amenajate lângă brad. Pentru a participa în această campanie, vizitatorii pot afla mai multe informații la biroul Info Desk din centrul comercial.
Locațiile unde se vor distribui jucăriile și rechizitele colectate:
•    Centrul de Plasament Orlat
•    Centrul școlar pentru Educație Incluzivă nr. 1
•    Centrul de Plasament pentru Copilul cu Dizabilități “Speranța”
•    Centrul de zi pentru copii “Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril”
•    Centrul de zi pentru copii “Înălțarea Domnului”
•    Spitalul de Psihiatrie Secția Pediatrie și Centrul Ambulator
•    Centrul de plasament pentru copilul cu dizabilități “Prichindelul”

Întâlnește-l pe Moș Crăciun la Shopping City Sibiu
În perioada 15-23 decembrie, între orele 16:00-20:00, cei mici îl pot întâlni pe Moș Crăciun în zona special amenajată lângă bradul de Crăciun din food court. Moșul le va primi scrisorile cu dorințe, le va spune povești și va face fotografii cu prichindeii, iar, pentru ca atmosfera de Crăciun să fie cu adevărat festivă, copii talentați de la mai multe grădinițe din Sibiu vor cânta colinde.

Târg de Crăciun– Galeria Carrefour
Una din surprizele pregătite cu ocazia sărbătorilor are loc în perioada 16-24 decembrie, când Shopping City Sibiu a pregătit un târg de cadouri tematic în spiritul Crăciunului, amenajat în Galeria Carrefour, unde vizitatorii pot găsi o varietate mare de produse, printre care decorațiuni, dulciuri, produse de artizanat și tradiționale și cadouri inspirate pentru cei dragi.

Atelierul lui Moș Crăciun
Copiii sunt în centrul atenției luna aceasta la Shopping City Sibiu, pentru ei organizându-se, pe lângă întâlnirea specială cu Moșul, și un atelier de creație handmade unde vor învăța să își confecționeze singuri globurile și decorațiunile de Crăciun. Cei mici sunt așteptați pe 20 decembrie în zona de food court pentru a participa la acest atelier.

Cod roșu: ninge cu cadouri
Un amănunt inedit pentru acest an este jocul online interactiv “Cod roșu: ninge cu cadouri”, desfășurat până pe 19 decembrie, unde vizitatorii site-ului pot intra în pielea lui Moș Crăciun, de a prinde în sanie cadourile bune, care sunt împrăștiate, într-un timp record de 1 minut și 30 de secunde. Participanții pot câștiga premii instant.

Concert de colinde
Colindele reprezintă coloana sonoră a fiecărei sărbători de iarnă. Anul acesta, la Shopping City Sibiu, pe 18 decembrie, începând cu ora 17:30, spectacolul va fi asigurat de artistul de muzică populară, Sorin Nicodin. Spectacolul va continua între orele 18:00-19:00, pe scena amplasată în zona restaurantelor, pe care vor urca mai mulți artiști: Radu Nechifor, virtuoz al naiului și elev al maestrului Zamfir, Anca Mărgineanu, o îndrăgită artistă de muzică populară, și Dreamcatchers Band, cea mai renumită trupă locală, cu care sibienii s-au întâlnit și la deschiderea Târgului de Crăciun din Piața Mare din Sibiu. Shopping City Sibiu își așteaptă oaspeții într-o atmosferă de poveste pe tot parcursul lunii decembrie, pentru experiențe de shopping și devertisment de neuitat.

Ultima oră

Comentariul meu