spectacol caritabil pentru copiii cu dizabilităţi. hai şi tu la teatrul gong

Asociaţia D.A.R., Pentru Copii Şi Tineri Cu Dizabilităţi Sibiu, invită sibienii joi, 15 decembrie 2016, începând cu ora 17.00, la Teatrul Gong, la evenimentul caritabil de promovare cu vânzare a Calendarului Asociaţiei 2017 – o poveste cu şi despre copiii cu dizabilităţi, care vor să fie cunoscuţi dincolo de limitele lor.spectacol caritabil pentru copiii cu dizabilităţi. hai şi tu la teatrul gong

Potrivit unui comunicat remis către Ora de Sibiu, pe scenă vor urca mai mulţi prieteni care vor încânta publicul cu colindele și dansul lor: grupul de balet şi dans contemporan de la Clubul Isteţilor, “Renii colindători” ai clasei a III-a B de la Școala Gimnazială Regina Maria, Ansamblul de Copii şi Tineret Ghiocelul, perechea de dans de societate: Iulia şi Octavian, corala de cameră Artes.
La finalul spectacolului, asociația organizează un bazar în cadrul căruia se pot achiziționa atât calendarele, cât și obiecte de Crăciun realizate de părinții acestor copii.
Asociația Dorinţă, Ajutor, Recuperare D.A.R. Pentru Copii Şi Tineri Cu Dizabilităţi Sibiu, este o organizație neguvernamentală înfiinţată la sfârşitul lunii februarie 2014 cu scopul de a promova şi reprezenta drepturile, nevoile şi interesele copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi. Membrii fondatori ai Asociaţiei sunt părinţi ai copiilor cu dizabilităţi şi-au propus, în primul rând, să aducă cât mai multe zâmbete pe feţele copiilor şi tinerilor care se confruntă cu o anumită dizabilitate şi să promoveze includerea şi participarea lor la viaţa comunităţii din care fac parte.
Un proiect important al asociației din acest an a fost „Alt fel de terapii, în DAR pentru copii speciali”. Proiectul s-a desfășurat în această vară, iar pe parcursul a trei luni copiii au avut posibilitatea de a îmbina terapia deja cunoscută, logopedia, cu terapii alternative precum: terapia asistată de cai (hipoterapia), terapia prin muzică (meloterapia), terapia prin artă și terapia prin teatru (drama terapia). Acţiunea a fost cofinanţată de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Comunității.
Pe această cale, asociația dorește să mulțumească tuturor celor care s-au implicat în organizarea evenimentului „CalenDAR 2017”, și anume: Teatrul Gong Sibiu pentru găzduire; fotografului Rareş Helici, Cosmin Sârbu, pentru designul grafic si conceptul de realizare a calendarului; tipografiilor Print ATU şi Print Center care au dus la bun sfârșit munca noastră și, nu în ultimul rând, membrilor şi copiilor Asociaţiei D.A.R.

Ultima oră

Comentariul meu