sibian tâlhărit pe strada lungă de doi tineri de 17 și 19 ani
Foto Arhivă

Un bărbat în vârstă de 64 de ani a fost victima unei tâlhării ce a avut loc luni pe strada Lungă din Sibiu. Doi tineri, unul din Sibiu și celălalt din Galați, i-au furat geaca victimei cu tot cu portofel și bani.

În data de 11 decembrie, în jurul orei 23,45, un sibian în vârstă de 64 de ani a reclamat Poliției Municipiului Sibiu faptul că, în timp ce se afla în fața unui imobil de locuințe de pe strada Lungă, două persoane necunoscute l-au agresat fizic și l-au deposedat de geaca pe care o purta și în care avea un portofel cu bani și documente personale.
În urma investigațiilor operative efectuate, în aproximativ două ore, au fost identificați suspecții de comiterea faptei. ”Este vorba despre  un sibian în vârstă de 19 ani și un gălățean în vârstă de 17 ani, care au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca, în data de 13 decembrie , să fie prezentați Parchetului de PE lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Prejudiciul a fost recuperat parțial, iar cercetările continuă în vederea stabilirii și documentării activității infracționale a persoanelor în cauză”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu. Foto: arhivă

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu