daniela cîmpean: este îndreptățit ca raluca turcan să preia conducerea partidului național liberal”

Actualul președinte al Consiliului Județean Sibiu și tootdată prim-vicepreședinte al PNL Sibiu, Daniela Cîmpean, crede că Raluca Turcan este îndreptățită să fie numită la conducerea națională a partidului.

Liberalii sibieni consideră că Raluca Turcan ar trebui să preia conducerea interimară a Partidului Național Liberal, având în vedere rezultatele obținute la alegerile din 11 decembrie, crede prim-vicepreședintele PNL Sibiu, Daniela Cîmpean, anunță agerpres.ro. ”În calitate de prim-vicepreședinte PNL Sibiu și președinte de Consiliu Județean, consider că organizația Sibiu este îndreptățită să dea președintele PNL. Avem cel mai bun scor din țară. Președintele organizației, Raluca Turcan, a dovedit că știe să gestioneze o funcție de conducere, să dea rezultate. PNL are nevoie mai mult decât oricând să crească, să aibă bine gestionată activitatea. Raluca Turcan este omul care a dovedit, a confirmat că poate”, a spus Daniela Cîmpean.
CITEȘTE ȘI: Raluca Turcan, șanse mari să preia conducerea națională a PNL-ului
De asemenea, vicepreședintele PNL Sibiu Mircea Cazan a declarat, pentru AGERPRES, că „Raluca Turcan se bucură de tot sprijinul colegilor de partid de la Sibiu” și că, în opinia sa, este normal ca ea să preia funcția de președinte la nivel național, organizația județeană obținând cele mai bune rezultate. Raluca Turcan nu a putut fi contactată pentru a confirma dacă ar putea prelua conducerea interimară a PNL.
VEZI ȘI: REZULTATE FINALE la alegeri pentru Sibiu. PNL, PSD şi USR vor avea reprezentanţi în Parlament
”’Scorul PNL la nivel național este dezastruos”, iar cel de la Sibiu, ”este un rezultat frumos”, a scris  Turcan, luni, pe pagina sa de Facebook.  ”Dragii mei, de astăzi intrăm într-o nouă etapă. Ca deputat de Sibiu și președinte de organizație, am obținut un rezultat frumos în Sibiu. Muncit! Scorul PNL-ului la nivel național este dezastruos și asta îmi va face o misiune foarte dificilă în Parlament”, a scris Raluca Turcan. Raluca Turcan a câștigat un nou mandat de deputat. În urma alegerilor parlamentare, PNL Sibiu a reușit să obțină trei deputați și un senator, a confirmat, pentru AGERPRES, DanieLa Cîmpean.
DE CITIT: Noii parlamentari ai Sibiului – Prezentarea celor care ne reprezintă în Camera Deputaților și Senat
PNL a câștigat alegerile parlamentare în județul Sibiu cu 39,52% la Camera Deputaților și 39,87% la Senat, potrivit rezultatelor finale ale Biroului Electoral de Circumscripție Județeană . Meritocrația în partid și cei care au obținut rezultate la alegerile parlamentare vor fi propuneri corecte pentru funcțiile interimare, a declarat luni președintele PNL, Alina Gorghiu. „Pentru pozițiile care s-au vacantat și pentru interimat va fi o regulă pe care o să o respectăm: meritocrația în partid și cei care au obținut rezultate vor fi, în opinia mea, propuneri corecte pentru funcțiile interimare pe care și eu și Ilie Bolojan le-am eliberat. Mâine veți vedea care sunt aceste propuneri pe care le vom face BPN și sper ca ele să fie bine primite”, a spus Gorghiu, la sediul PNL.
Întrebată dacă Raluca Turcan este propunerea de președinte interimar al PNL, ea a precizat că marți vor fi prezentate propunerile în Biroul Politic Național.

Ultima oră

Comentariul meu