video- foto principalul candidat al usr sibiu și-a exprimat votul. dan barna îndeamnă sibienii să meargă la urne

Dan Barna, candidat pe primul loc 1 la Camera Deputatilor pe listele USR Sibiu, a votat duminică la ora 10:30 la secţia de votare nr. 52, Grădiniţa 22 (Calea Poplacii nr. 11). Alături de el, s-a aflat şi secretarul de stat la Departamentul pentru Investiţii Străine şi Parteneriat Public-Privat, Manuel Costescu.

Dan Barna, candidat pe primul loc 1 la Camera Deputatilor pe listele USR Sibiu, a votat duminică la ora 10:30 la secţia de votare nr. 52. La ieşirea din urne a făcut şi declaraţii împreună cu colegul său Manuel Costescu.
CITEȘTE ȘI: ALEGERI PARLAMENTARE – Declarații în direct ale principalilor candidați și lideri de partid din Sibiu la ieșirea de la urne
„Am votat pur şi simplu pentru ca România să aibă şansa să meargă mai departe în mod profesionist, în mod decent şi în mod cinstit pe valori corecte. (…) Sibienii ar trebui să iasă la vot, pentru că prima dată în 27 de ani se poate da un vot activ(…)”, spune Dan Barna, candidat pe primul loc 1 la Camera Deputatilor pe listele USR Sibiu.

CITEȘTE ȘI: VEZI ȘI: VIDEO – FOTO Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a votat. A fost însoțită de candidații Virgil Popa și Diana Pavelescu. Declarații după vot
„(…) Dacă nu ieşim acum la vot, copii noştri vor trebui să se jertfească iarăşi fizic, pentru că libertatea câştigată se poate pierde uşor.”, a mai spus Barna.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu