VIDEO – FOTO Aglomerație în Târgul de Crăciun, la patinoar, dar și în Bâlea Lac și la Arena Platoș. Mai puțin la urne

Sibiul nu stă strălucit în privința prezenței la vot, cel puțin până la ora 15.00. Unul dintre motive ar fi chiar vremea frumoasă de afară. Mulți dintre sibieni au preferat să meargă să se plimbe sau să schieze în loc să meargă la urne.

Temperaturile care au ajuns și la 16 grade, au făcut ca sibienii să iasă din case în această zi deosebit de importantă pentru viitorul României. Mulți nu au ajuns la secțiile de votare și asta pentru că lumea a preferat să se relaxeze sau să facă cu totul altceva în afară de a vota.
VEZI ȘI: VIDEO FOTO Carmen Iohannis a votat. Soția președintelui face un apel către tineri
Aglomerație în Târgul de Crăciun
În oraș Târgul de Crăciun a avut și încă mai are parte de multă agitație. Mii de oameni s-au perindat pe aici în prima parte a zilei, lucru care se poate vedea chiar și în direct, grație web-cam-urilor montate de Primărie în Piața Mare. ”E așa frumos afară. Am ieșit cu copiii în Piața Mare. Profităm de vremea caldă. Vom merge să votăm mai spre seară”, ne-a spus Adrian Tincu, un sibian care a ieșit cu familia la plimbare în Târgul de Crăciun. VIDEO – FOTO Aglomerație în Târgul de Crăciun, la patinoar, dar și în Bâlea Lac și la Arena Platoș. Mai puțin la urneVedeți AICI imagini live din Târgul de Crăciun.

CITEȘTE ȘI: ALEGERI PARLAMENTARE – Declarații în direct ale principalilor candidați și lideri de partid din Sibiu la ieșirea de la urne
Lume multă și la munte și la patinoar
Vremea frumoasă a atras și iubitorii sporturilor de iarnă. La Păltiniș, Arena Platoș a avut parte de foarte mulți clienți în ziua alegerilor, mult mai mulți față de weekend-ul trecut, atunci când s-a deschis oficial noul sezon de schi. VIDEO – FOTO Aglomerație în Târgul de Crăciun, la patinoar, dar și în Bâlea Lac și la Arena Platoș. Mai puțin la urneȘi la Bâlea Lac sute de turiști au mers cu telecabina la peste 2.000 de metri altitudine ca să profite de peisajul frumos și vremea însorită, dar și pentru a vedea cum arată noul Hotel de Gheață.
VEZI AICI IMAGINI ÎN DIRECT DE LA BÂLEA LAC
Dacă nu au mers să schieze sau la Bâlea Lac, sibienii au ales să se ducă și la patinoar. La Avrig (video mai jos), condițiile sunt excelente, la fel și la Cisnădie.

Ultima oră

Comentariul meu