cum să faci cadouri de crăciun în funcţie de zodie
Hands holding a gift box isolated on black background

Găsirea cadoului perfect nu este întotdeauna o sarcină uşoară. De multe ori se dovedeşte a fi copleşitoare, însă îţi poţi face o idee despre ce-şi doresc cei dragi bazându-te pe ce spun astrele.

Berbec
Fiind primul semn din zodiac, Berbecul se consideră un trendsetter. Acesta apreciază lucrurile unice, ieşite din comun, pe care să nu le mai aibă nimeni. Orice făcut pe comandă, unicat, cum ar
fi un tablou, o sculptură sau chiar o pernă decorativă chic pot fi cadouri apreciate.
Foarte activ, Berbecului îi place să rămână în formă, aşa că piese de echipament sportiv pot fi o idee bună de cadou. Nativii din această zodie sunt ataşaţi de culoarea roşie, un lucru de luat în
seamă atunci când alegeţi daruri pentru ei.

Taur
Nativul în Taur va aprecia orice cadou care îi satisface latura senzuală. Pentru Taur, în mod clar, calitatea primează în faţa cantităţii, aşa că acesta va fi atras de lucruri foarte scumpe, luxoase.
Aţi putea lua în considerare o cutie gourmet de ciocolată, un parfum foarte scump sau o păturică pufoasă şi călduroasă.

Gemeni
Inteligent, cochet şi cu simţul umorului, nativul din Gemeni se bucură în faţa unor daruri care îi stimulează intelectul. O carte bună este oricând binevenită, dar nu sunt de ignorat nici bijuteriile de
tip statement, un parfum bun sau alte produse scumpe de îngrijire corporală.

Rac
Nativul din Rac este sentimental, iubitor de confort şi atmosferă caldă de Sărbători. Pentru acesta, puteţi să luaţi în considerare obiecte hand made, o sticlă de vin bun, un aparat de cafea sau produse de beauty.

Leu
Nativul în Leu, foarte conştient de imaginea lui, va adora cadourile ca îl vor face să arate şi să se simtă fantastic. Produse de beauty, piese vestimentare în trend, parfumuri scumpe sunt, în general, idei de cadou bune pentru Leu. Acesta e înnebunit să fie în centrul atenţiei, aşa că puteţi opta pentru un blazer cu un print la modă pentru un bărbat Leu sau o trusă de machiaj pentru o femeie Leu.

Fecioară
Nativul în Fecioară adoră cadourile practice, aşa că evitaţi articolele decorative sau fleacurile fără nicio utilitate. Fecioara se mândreşte cu look-ul său impecabil, în orice situaţie, aşa că un ceas cu un design deosebit, un parfum scump sau o eşarfă de mătase sunt binevenite.

Balanţă
Balanţa se dă în vânt după artă, beauty, modă şi literatură. Pentru că nativului în această zodie îi place să dea petreceri, piesele decorative pentru casă pot constitui un cadou grozav. Puteţi lua în considerare nişte lumânări de designer, un tablou sau o cuvertură, dar şi un set de cărţi best-seller sau nişte albume de artă.

Scorpion
Nativul acestei zodii este, prin natura lui, misterios, aşa că apreciază darurile care, oarecum, îi pun în valoare această latură, precum o pereche de ochelari de soare de designer sau chiar o pălărie cu boruri largi.
Scorpionul apreciază foarte multă muzica, deci un nou album ar fi un cadou binevenit. Fiind o zodie extrem de senzuală, probabil că nu ar spune nu în faţa unui set de lenjerie seducătoare.

Săgetător
Aventuros, plin de energie şi curiozitate, nativul din Săgetător va aprecia cadourile care îl ajută să-şi satisfacă pasiunea pentru călătorii, precum un atlas, o hartă a lumii, ghiduri turistice sau chiar un set de geamantane de designer.

Capricorn
Ambiţiosul nativ în Capricorn va aprecia cadourile care le potenţează statutul la slujbă, deci darul perfect ar putea fi o geantă de piele pentru laptop, o agendă scumpă sau o husă pentru telefon. Capricornul are însă şi un dezvoltat simţ al umorului, aşa că puteţi opta şi pentru un joc de societate sau o carte bună.

Vărsător
Nativul acestei zodii apreciază darurile trăsnite, amuzante. O pijama pufoasă, nişte papuci de casă ieşiţi din comun, cărţi, dar şi jocuri de societate se pot număra pe lista de cadouri pentru Vărsător.

Peşti
Visător, plin de imaginaţie, nativul în Peşti va aprecia un jurnal în care să-şi scrie gândurile şi sentimentele. De asemenea, îi va plăcea o carte bună sau chiar un abonament la ore de olărit sau pictură, anunţă one.ro.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. da mai aveti multe articole cu horoscoape? nu va e deloc rusine ca jurnalisti sa publicati asemenea porcarii?? in descriere va prezentati ca site de STIRI nu de prostit lumea. chiar va asteptati sa va ia lumea in serios cu tampenii din-astea?