Bună ziua, vreau să va invit duminică la vot! Vreau să va îndemn să votati PMP pentru că avem nevoie de o schimbare și de oameni noi care să facă o politică cinstită. Sunt ferm convinsă că ați auzit astfel de îndemnuri și de la alte partide.

În ceea ce mă privește, candidez pe primul loc pe lista PMP la Camera Deputaților, nu am mai făcut politică înainte să mă înscriu în partidul condus de Traian Băsescu, nu am făcut afaceri cu statul, nu sunt exponenta Sistemului care a condus România în ultimii 26 de ani, nu am probleme de natură penală și vreau cu adevărat să schimb lucrurile în bine. Sunt avocat de 15 ani în Baroul Sibiu și am o experiență vastă în ceea ce privește sistemul juridic din România. Parlamentul este forul legislativ care trebuie format din oameni care au experiență în domeniul juridic și care sunt conduși de dorința și de curajul de a schimba actuala stare de fapt din țară.
Comparativ, oferta electorală din Sibiu conține candidați cu probleme penale care caută imunitate prin câștigarea unui nou mandat de parlamentar. Alți candidați se ascund în spatele a două sau trei mandate de parlamentar, fără a putea spune sibienilor ce au făcut concret pentru bunăstarea lor.
Sunt convinsă că în ultimele săptămâni aţi auzit multe texte şi discursuri din partea politicienilor care vă spun: „Să îndrăzniţi să credeţi în România!” Dincolo de acest slogan frumos, care pare bun  la prima vedere, doresc să vă spun că dacă iubeşti România şi crezi cu adevărat în ea, atunci iti pasa de ea,  nu o tradezi si lupti pentru ea! Eu am intrat în politică, în urmă cu trei ani de zile, condusă de credința că țara noastră are nevoie de politicieni onești. Iubesc Sibiul și doresc să fac din județul nostru cel mai frumos județ din țară. Dincolo de acest deziderat, am vazut batand judetul in lung si lat, că avem foarte multe localități sărace, cu foarte mulți oameni bătuți de soartă. Vă invit să mergeți în comunele de pe Valea Hârtimbaciului, Valea Buii, chiar si in nordul judetului ca să vedeți oameni care trăiesc în conditii foarte grele de viata, chiar si fara curent electric, nemaivorbind de canalizare, apa potabila, infrastructura civilizata. Discrepanța între cei care o duc bine și cei care trăiesc cu grija zilei de mâine se vede și în muncipiul Sibiu. Avem un centru modernizat frumos pe fonduri guvernamentale ca să devină capitală culturală europeană, dar dincolo de acest perimetru trăiește sibianul din lumea reală care are multe lipsuri.
Am decis să mă implic în politică și să candidez la alegerile parlamentare pentru că iubesc Romania, iubesc Sibiul și pentru că m-am săturat ca oameni cu probleme penale, incompetenți și ipoctiți să-mi decidă destinul. Sunt un om caruia  nu ii este frică să-și asume responsabilități și care spune lucrurilor pe nume. Cred că împreună putem face Sibiul frumos pentru că aici ne-am născut, pentru că ne pasă și pentru că împreună dorim să ne construim un viitor mai bun! Merităm acest lucru  după 26 de ani în care actuala clasă politică, cu politicienii sai compromisi și-a dat examenul în fața românilor în ceea ce privește competența lor!
Dumneavoastra aveti un singur vot, dar votul acesta poate insemna o sansa uriasa pentru viitorul Romaniei. Contez pe dumneavoastra, dragi sibieni!
Simona- Diana Popa, președinte PMP Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu