ce facem în weekend la sibiu. evenimente și petreceri programate în oraș

Cel de al II-lea weekend din decembrie este mai sărăcăcios în evenimente programate la Sibiu. Chiar și așa Târgul de Crăciun sau Ursus Cotton Pub, oferă alternative atractive pentru petrecerea timpului liber.

Vineri si sambata, distractie garantata la Cotton Pub
În timp ce alte cluburi se chinuie la propriu să organizeze petreceri, cei de la Ursus Cotton Pub, reușesc weekend de weekend să atragă sute de tineri pe seară, cu muzică bună. Vineri, Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub la telefon 0752.268.866.

Haideți la patinoar în Avrig
Sibienii vor avea la dispoziție în această iarnă încă un loc în care pot să meargă să patineze. Este vorba de Grădina reşedinţei de vară Brukenthal din Avrig, acolo unde vineri seară se inaugurează un patinoar de peste 200 de metri pătrați.
Mai multe DETALII aici

Distracție în Târgul de Crăciun
Târgul de Crăciun din Sibiu și-a deschis porțile acum 3 săptămâni în prezența a peste 15.000  de oameni. Locația din Centrul Istoric al orașului arată ca în basme și promite să fie atracția principală a acestei ierni în România.
Mai multe DETALII aici

Crucea Roșie Sibiu vă invită la Gală
Crucea Roșie Filiala Sibiu are onoarea și bucuria să vă invite la Gala noastră, organizată pe data de 11 decembrie la Sala Thalia, de la orele 19.00. Vor cânta și ne vor încânta Romulus Cipariu cu al său țambal, Dan Bălășoiu – vioară, baritonul Basalic Iordache, pianistul Alexandru Burca și maestrul sibian Sergiu Cipariu.
Mai multe DETALII AICI.

Hrușcă, concert la Cercul Militar din Sibiu
Ștefan Hruşcă porneşte într-un turneu ce sărbătoreşte 25 de ani de când artistul a inaugurat seria concertelor de Crăciun. In Sibiu concertul va avea loc in 11 decembrie la Cercul Militar Sibiu, de la ora 19.30. Preţul unui bilet este 80 de lei.

Ultima oră

Comentariul meu