video – foto soldatul care s-a sinucis la cincu, absolvent al universității lucian blaga din sibiu

Tânărul de 28 de ani care a fost găsit fără suflare și cu un glonț în cap în timp ce se afla de pază la unitatea militară din Cincu, a sutdiat la ULB Sibiu. Pirău Toma pare să se fi sinucis, conform primelor concluzii ale anchetei deschisă în acest caz.

Pirău Tomiță a șocat prietenii cu fapta sa. Tânărul care a studiat la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, conform fișei sale tehnice, s-a sinucis în seara zilei de marți, 6 septembrie. Șeful Parchetului Militar Cluj, col. Viorel Siserman, a declarat miercuri, că în dosar au fost deja audiate mai multe persoane, s-a făcut cercetarea la fața locului în cursul nopții de marți spre miercuri, iar din primele cercetări reise că militarul s-ar fi sinucis.video – foto soldatul care s-a sinucis la cincu, absolvent al universității lucian blaga din sibiu“Asupra militarului nu s-au găsit elemente care să ducă la o eventuală motivare a actului suicidal (scrisoare, bilețel). Din punctul nostru de vedere, până la acest moment, este vorba de sinucidere. Urmează să audiem părinții tânărului ,dar după ce va fi înmormântat. Vor mai fi audiate și alte persoane în dosar”, a precizat șeful Parchetului Militar Cluj.Sursa citată a adăugat că, în termen de două-trei săptămâni, se așteaptă raportul medico-legal în urma autopsiei și din acesta se vor trage o serie de concluzii.video – foto soldatul care s-a sinucis la cincu, absolvent al universității lucian blaga din sibiuCaporalul clasa a III-a Toma Pirău, născut în Făgăraș, în 26 octombrie 1988, s-a împușcat în cap, în timp ce se afla în postul de pază nr.1 al unității militare din Cincu, fiind găsit marți la ora 21.45, potrivit sursei citate. Militarul era necăsătorit și era angajat în armată din anul 2009. El a fost testat psihologic în cursul anului 2016, fiind declarat apt, se arată într-un comunicat de presă. Pirău are mulți prieteni din Sibiu, prieteni care și-au exprimat regretul și consternarea față de decizia acestuia de a își lua viața.

YouTube video

Mesaje postate pe contul de Facebook al lui Tomiță:
„O tragedie greu de acceptat..vei rămâne în amintirea mea pt totdeauna …Dumnezeu să te ierte prieten drag ..”
„Nu îmi vine Să cred. Ai fost un Coleg și un Prieten cum nu am Mai întâlnit ,tot timpul glumeț. Dumnezeu Sa Te odihnească în pace !!!”
„Dumnezeu să te ierte și să te odihnești în împărăția cerului copil plin de viată și bucurie nu exista meci fără ca tu să ne înveselești nu pot să cred c-ai plecat așa de repede dintre noi”
„Prea repede te-ai stins, ai fost și ești un înger! Multe lacrimi pentru tine, nu o să fi uitat niciodată! Dor și durere!”

Ultima oră

Comentariul meu