update video - percheziții diicot la traficanți de droguri. erau aduse din spania și le vindeau și la sibiu

Cinci persoane acuzate de trafic de droguri au fost reținute de DIICOT Brașov în urma unor percheziții avute loc zilele trecute. Aceștia au adus canabis din Spania, iar drogurile erau comercializate în Sibiu, Brașov și la Bacău.

La data de 30.11.2016 și respectiv 01.12.2016 procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaților Nistor Lucian, Ilie Daniel-Viorel,Dumbravă Raul-Andrei, Hila Dumitru și Ilie Emanuel pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și trafic internațional de droguri de risc, anunță agerpres.ro. În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în perioada că în perioada 01 septembrie 2016 — 30 noiembrie 2016 membrii grupului infracțional au introdus pe teritoriul României, din Spania, cantitatea totala de 11 kg cannabis și rezină de cannabis, prin intermediul unei firme de coletărie, ulterior drogurile fiind comercializate pe raza județelor Sibiu, Brașov și Bacău.

Aproape 30 de percheziții în Sibiu, Bacău și Brașov
În cauză au fost efectuate un număr de 27 percheziții domiciliare pe raza județelor Brașov, Sibiu și Bacău ocazie cu care au fost ridicate aproximativ 5 kilograme de cannabis și 19 grame de cocaină. Au fost instituite măsuri asiguratorii asupra unui autoturism de lux precum și a sumei totale de 63.000 lei și 1300 euro. Tribunalul Brașov a dispus arestarea preventivă a celor 5 inculpați pentru o perioadă de 30 de zile iar față de alți 4 inculpați procurorii DIICOT — Serviciul Teritorial Brașov au dispus măsura preventivă a controlului judiciar.Acțiunea a fost efectuată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov.

https://youtu.be/ssaKRhsflpw
Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul structurilor de combatere a criminalității organizate din Brașov, Covasna, Alba, Sibiu și Bacău, precum și din cadrul IPJ Brașov, luptători din cadrul Serviciilor pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Brașov și IPJ Sibiu, precum și jandarmi.Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale Brașov. foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu