românia a învins rusia la europenele de handbal. tricolorele au jucat fabulos!

După ce au pierdut la mare luptă în fața Norvegiei, tricolorele s-au impus miercuri seară în fața campioanei olimpice. România a câștigat la cinci goluri în fața Rusiei.

România a învins Rusia în cel de-al doilea meci de la Campionatul European din Suedia, scor 22-17, după o evoluție entuziasmantă a elevelor lui Martin Ambros, anunță gsp.ro. Portărița Denisa Dedu a fost desemnată cea mai bună jucătoare a partidei, după o evoluție incredibilă: a securizat poarta „tricolorelor”, apărând  22 din cele 39 șuturi trase spre poarta României.  „Tricolorele” au avut o primă repriză extraordinară și au condus cu 11-9. Chiar dacă rusoaicele au încercat să revină în repriza doua, româncele au fost atente și nu le-au permis acestora să treacă în avantaj.
A fost prima victoria la acest European a „tricolorelelor”, după ce au pierdut partida de debut, cu Norvegia, scor 21-23, în timp ce rusoaicele au trecut de croate. Româncele vor juca în ultimul meci din grupă contra Croației, vineri, de la ora 19:30. Foto: gsp.ro.

Ultima oră

Comentariul meu