csu sibiu 2 s-a impus în derbiul local din eșalonul secund cu magic sibiu

Baschetbaliștii lui Magic Sibiu au cedat în fața celor de la BC CSU 2 Sibiu, marți seara, în prima partidă a returului primei faze a Ligii I de Baschet Masculin. Meciul dintre BC CSU 2 Sibiu și Magic Sibiu, disputat în Sala Transilvania, s-a încheiat cu scorul de 96-68 (25-13, 25-17, 31-21, 15-17).

Jucătorii antrenați de Bogdan Spînu au avut un start bun de partidă și chiar au preluat de două ori conducerea în primele minute de joc. Dragoș Preda a inaugurat tabela de marcaj, iar Andrei Dinu s-a remarcat de dincolo de semicerc, totalizând 6 puncte în primul sfert. Acesta a scuturat plasa de două ori din afara semicercului și în actul al doilea al partidei, însă gazdele au reușit să pună mai multe puncte pe tabela de marcaj decât jucătorii lui Magic Sibiu, intrând la pauza mare cu un avantaj de 20 de puncte. BC CSU 2 Sibiu și-a adjudecat și secvența a treia, la o diferență de 10 puncte: 31-21. Baschetbaliștii lui Magic Sibiu au jucat mai bine pe final și au reușit să câștige ultimul sfert al partidei, însă avantajul asigurat de adversari a fost prea mare pentru a mai putea fi recuperat.
Antrenorul Bogdan Spînu a rulat în partida de marți seara 11 jucători, cinci dintre ei reușind să se afirme din spatele semicercului. În total, Magic Sibiu a avut 9 coșuri înscrise de la mare distanță, 5 dintre ele purtând semnătura lui Andrei Dinu, care a fost principalul marcator al lui Magic Sibiu, cu 20 de puncte. Pentru Magic Sibiu au mai marcat George Tănase 14 pt (1×3), Dragoș Preda, Eduard Bălcescu și Lukas Grecu câte 6 pt, Flavius Cotrigășanu 5 pt (1×3), Radu Schiau 3 pt (1×3), Laurențiu Popa 3 pt (1×3), Gerald Georgescu 3 pt și Alexandru Hulpuș 2 pt.
Până la finele anului, Magic Sibiu mai are de disputat o singură partidă, pe teren propriu, cu Știința București. Meciul este programat în data de 18 decembrie, în Sala C.S.Ș. Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu