pnl: campania murdară a psd are ca obiectiv descurajarea participării la vot (p.e.)

Ultima săptămână de campanie pare să creeze tensiune în rândurile adversarilor PNL. Atacuri murdare, la persoană, la familie, dezinformarea – sunt tehnicile la care recurge PSD, tot mai disperat.

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, consideră că seria de dezinformare şi atacuri la persoană lansată de PSD, pe toate canalele, la adresa candidaţilor Partidului Naţional Liberal urmărește descurajarea participării la vot prin creşterea dezgustului public faţă de procesul politic. Personaje precum Victor Ponta, Liviu Dragnea sau lideri locali PSD știu că dacă politicienii se bălăcăresc între ei, recurgând la minciuni şi atacuri, oamenii se vor îndepărta de procesul politic şi vor sta acasă în ziua alegerilor. “Astfel de atacuri murdare, pe fondul absenţei oricăror dezbateri despre viitor, despre soluţiile de recuperare a decalajelor care ne separă de media Uniunii Europene sau despre teme cruciale precum sănătatea, educaţia, politica externă, mă conving că PSD nu are nicio preocupare pentru modernizarea ţării, ci doar pentru conservarea reţelelor retrograde care i-au asigurat perpetuarea şi care blochează mersul înainte al României”, consideră Raluca Turcan, președintele PNL Sibiu, candidat pentru un nou mandat în Camera Deputaților.
În campanie, lideri ai PSD au lansat tot felul de acuzații despre candidatii PNL si familiile lor. De la probleme locale la injurii, problemele sunt aruncate pe spatele PNL-istilor.
”Cei din PSD nu au învățat nimic din lecția pe care românii au aplicat-o lui Victor Ponta și PSD-ului în urma campaniei electorale mizerabile pe care au avut-o la alegerile prezidențiale. Au aruncat cu lături în președinte, acum aruncă în PNL. E încă o dovadă că PSD nu  înțelege că oamenii trebuie convinși în campanie prin fapte în folos public”, a declarat liderul PNL Sibiu, Raluca Turcan.
”Să ataci fără nici un singur temei, fără nici un singur argument o familie e un act de lașitate. Am fost șocată să constat că postacii PSD răspândesc pe internet că părinții noștri ar fi oameni de afaceri interesați de contracte la Sibiu. Părinții mei sunt profesori ieșiți la pensie. Părinții soțului meu, Valeriu, sunt și ei – tatăl, electrician, în pragul pensiei și mama, pensionara, fostă asistentă medicală. Nu au avut niciodată o firmă. Și părinții mei, și ai lui Valeriu locuiesc de 30 de ani la bloc. Și părinții mei, și ai lui Valeriu, conduc câte o Dacia Logan, cumpărată cu mulți ani în urmă.  Să lansezi mizerii legate de ei doar pentru o mână de voturi mi se pare absolut rușinos. Domnilor așa ziși social-democrați, conduși de Dragnea și Ponta, sper să vă gândiți măcar o secundă la ce ați făcut în această campanie electorală. Măcar atât”, a mai spus Raluca Turcan.
Alegerile parlamentare se vor desfășura duminică, 11 decembrie, iar ultima zi de campanie electorală va fi vineri 9 decembrie.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Comenteaza Raluca Turcan, moldoveanca pe care nu o intereseaza de cei care o voteaza. Dar cam asta e profilul liberalilor de azi (neo-liberalilor), multa vorba, putina munca, interesele merg inainte. (pentru interese vezi SOMA) Si nu, nu sunt vreun PSD-is, nu sunt fan PSD si nici nu ii simpatizez doar ca am observat ca intre PSD si PNL nu sunt diferente foarte mari. Singurii care chiar s-au interesat de Sibiu din pozitia de alesi sunt 1 PSD-ist, 1 FDGR-ist si cam atat. USR e praf in ochi, condus in Sibiu de un “Sibian get beget” care locuieste aici de 2 ani.